- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
4-3-3(4) denedim. yalan dolan
4-5-1 denedim zevkliydi.
4-3-3(2) de baya iyi :ka19:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3(4) denedim. yalan dolan
4-5-1 denedim zevkliydi.
Beyler 4-5-1 oynuyorum Jones(80) mu? Ogbanna(79) mı? jonesin kafası daha iyi ogbannanın pacesi daha yüksek bide kadromda baya forvet oldu dzeko çıktı 5klık paketten çift forvete dönüyümmü? dzeko iyimidir bu da taktiğim buarada nasıl görüşleri alıyım?Bu arada paceyi sevmiyorum müthiş paslar yapıyorum iyi oluyor böyle nasıl?Ekli dosyayı görüntüle 14770
Orta yapacaksan Dzeko iyidir gerisinde çok iyi değil. Bitiriciliği de muazzam bi de kuvvetli gerçi ama ağır ve dengesiz olması pozisyon bulmasını çok zorlaştırıyor.
Ve Ogbonna. Daha kuvvetli, ayrıca marking, aggression ve heading acc. haricinde tüm defansif özellikleri (strength, slide/stand tackle, interceptions, jumping ve boy) daha iyi. Solak olduğundan sol stopere koy bi de.
online girebiliyor musun hata devam ediyor hala
bi mod çıkarıyorlar 1 gün oynayabildik
o kadar tekli pack ten RVP çıkardım oynayamıyorum![]()
Hayır yav duzeltmedi hiyarlar hala.
N5
yatacak yeri yok bunların
ilgilenmezlerse geçmiş olsun
benim trade kısmında mesela 3 adam duruyor 4-5 ay önce satın almıştım
kadroya almak isteyince hata veriyor hala trade kısmında duruyor ea kimseyi takmıyor
yatacak yeri yok bunların
ilgilenmezlerse geçmiş olsun
benim trade kısmında mesela 3 adam duruyor 4-5 ay önce satın almıştım
kadroya almak isteyince hata veriyor hala trade kısmında duruyor ea kimseyi takmıyor
Bende aldığım fitness kartlarını kullanamıyorum.
takım fitness mı yoksa normal mi ?
Normal de ne alakası var ki?
Tapatalk
normal ise çıkması lazım
takım fitness orda çıkmıyormuş çünkü bende bilmiyordum Talha sağ olsun söylemişti öyle bulabilmiştim
Fitnes ise nasıl buluyoruz? Mesela iki tane normal fitness kartı gözüktü. Ama bütün takıma uygulanan kartlari consumablesten alamıyorum. Ne yapacağız?
Tapatalk
işte onu diyorum normal fitness kartları consumablesten gözüküyor
bütün takıma uygulanan team fitness ordan değilmiş
gamepad le oynuyorsan xbox da ''y'' tuşu Ps ise üçgen tuşuna basınca Apply team traning çıkıyor ona basınca team fitness çıkıyor