FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Beyler 4-5-1 oynuyorum Jones(80) mu? Ogbanna(79) mı? jonesin kafası daha iyi ogbannanın pacesi daha yüksek bide kadromda baya forvet oldu dzeko çıktı 5klık paketten çift forvete dönüyümmü? dzeko iyimidir bu da taktiğim buarada nasıl görüşleri alıyım?Bu arada paceyi sevmiyorum müthiş paslar yapıyorum iyi oluyor böyle nasıl?

Beyler 4-5-1 oynuyorum Jones(80) mu? Ogbanna(79) mı? jonesin kafası daha iyi ogbannanın pacesi daha yüksek bide kadromda baya forvet oldu dzeko çıktı 5klık paketten çift forvete dönüyümmü? dzeko iyimidir bu da taktiğim buarada nasıl görüşleri alıyım?Bu arada paceyi sevmiyorum müthiş paslar yapıyorum iyi oluyor böyle nasıl?[attachment=10496:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 139
Beyler 4-5-1 oynuyorum Jones(80) mu? Ogbanna(79) mı? jonesin kafası daha iyi ogbannanın pacesi daha yüksek bide kadromda baya forvet oldu dzeko çıktı 5klık paketten çift forvete dönüyümmü? dzeko iyimidir bu da taktiğim buarada nasıl görüşleri alıyım?Bu arada paceyi sevmiyorum müthiş paslar yapıyorum iyi oluyor böyle nasıl?Ekli dosyayı görüntüle 14770

Orta yapacaksan Dzeko iyidir gerisinde çok iyi değil. Bitiriciliği de muazzam bi de kuvvetli gerçi ama ağır ve dengesiz olması pozisyon bulmasını çok zorlaştırıyor.

Ve Ogbonna. Daha kuvvetli, ayrıca marking, aggression ve heading acc. haricinde tüm defansif özellikleri (strength, slide/stand tackle, interceptions, jumping ve boy) daha iyi. Solak olduğundan sol stopere koy bi de.

Orta yapacaksan Dzeko iyidir gerisinde çok iyi değil. Bitiriciliği de muazzam bi de kuvvetli gerçi ama ağır ve dengesiz olması pozisyon bulmasını çok zorlaştırıyor.

Ve Ogbonna. Daha kuvvetli, ayrıca marking, aggression ve heading acc. haricinde tüm defansif özellikleri (strength, slide/stand tackle, interceptions, jumping ve boy) daha iyi. Solak olduğundan sol stopere koy bi de.

online girebiliyor musun hata devam ediyor hala

bi mod çıkarıyorlar 1 gün oynayabildik

o kadar tekli pack ten RVP çıkardım oynayamıyorum :(

yatacak yeri yok bunların

ilgilenmezlerse geçmiş olsun

benim trade kısmında mesela 3 adam duruyor 4-5 ay önce satın almıştım

kadroya almak isteyince hata veriyor hala trade kısmında duruyor ea kimseyi takmıyor

EA sadece pack açma konusunda sorun çıkarsa takar. Bu tarz şeyleri hep ağırdan aliyorlar dinleri imanlari para.

N5

yatacak yeri yok bunların

ilgilenmezlerse geçmiş olsun

benim trade kısmında mesela 3 adam duruyor 4-5 ay önce satın almıştım

kadroya almak isteyince hata veriyor hala trade kısmında duruyor ea kimseyi takmıyor

Bende aldığım fitness kartlarını kullanamıyorum.

normal ise çıkması lazım

takım fitness orda çıkmıyormuş çünkü bende bilmiyordum Talha sağ olsun söylemişti öyle bulabilmiştim

Fitnes ise nasıl buluyoruz? Mesela iki tane normal fitness kartı gözüktü. Ama bütün takıma uygulanan kartlari consumablesten alamıyorum. Ne yapacağız?

Tapatalk

Fitnes ise nasıl buluyoruz? Mesela iki tane normal fitness kartı gözüktü. Ama bütün takıma uygulanan kartlari consumablesten alamıyorum. Ne yapacağız?

Tapatalk

işte onu diyorum normal fitness kartları consumablesten gözüküyor

bütün takıma uygulanan team fitness ordan değilmiş

gamepad le oynuyorsan xbox da ''y'' tuşu Ps ise üçgen tuşuna basınca Apply team traning çıkıyor ona basınca team fitness çıkıyor

işte onu diyorum normal fitness kartları consumablesten gözüküyor

bütün takıma uygulanan team fitness ordan değilmiş

gamepad le oynuyorsan xbox da ''y'' tuşu Ps ise üçgen tuşuna basınca Apply team traning çıkıyor ona basınca team fitness çıkıyor

Sağol bebekim. :D

Renktaslar benim fifa orjinal degil bu world olayiyla online oyniyabiliyormuyum?

Bu mesaj tapatalk'dan yardırıldı

Geri
Üst Alt