FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

-----------------------------------------------FERNANDO MUSLERA-------------------------------------------

----ALVES (90Pace)---------SILVA (80 PACE)--------LUIZ (77 PACE)-----ARMERO---(90PACE)

------------------------------------------------------------RAMIRES----------------------------------------------------

------------------------------------------------VIDAL------------------------------------PAULINHO-----------------

---------NEYMAR--(92PACE)--------------AGUERO (88 Pace)----------------CUADRADO (93 Pace)

Allahim.

looser.jpg

Olm hesabinda 500k var ayiptir ugrasma fakirle :D

Psn card aliyim mi? :D herkes 12 tane free packs alacak önce,bakalim belki birsey cikar mi,15 psn hesabim var belki birisinde iyi bir oyuncu cikar

@Arif Ulu tipik barça tipi tiki-taka sakin bir oyun oynamaya devam mı ediyon hala?

o Icimizde elbet :D

yanliz FIFA tiki taka oynamak icin zor bi Oyun..hele FUT'da bu Pace ve High Pressure olayindan dolayi.

daha Direkt-Play "one touch" oynamaya basladim. Yine kisa pas ama daha atak düsünceli ve ara sira arapaslar fln

aynen öyle bro,zevk veriyor. ben oyuna böyle basliyorum: Sehr Offensiv. -> TEAM Pressing

Ha birde direkt ara pas atiyorum :D

Bu tip Oyunculardan dolayi cogu Kisi FIFA dam nefret ediyor.

Bende begenmiyorum bu oyunculari.

Season>FUT bana göre.

FUT gercek disi gameplay, ergenlerin 99% garip pace takimlari dolmus bi Oyun olmus.

Bu Oyuncular cabuk QUIT yapan oyuncu tipidir.

Bunlara karsi topu hic vermioyrum... belli bi zaman sonra kafayi yiyorlar.

Bide arakdan uzun top atmak lazim cogu zaman 1e1 kalabiliyorsun cünkü rakip defansi orta saha cizgisinde oliyor high pressure dan.

Ne keyif veriyor anlamiyorum... Gercek Futbol ile yakindan uzakdan alakasi yok.

Bunlar bence "Noob"... Gercek paslasma nedir, oyun kurma nedir bilmiyorlar.

Press Press, topu caldi hemen Havadan Ara Pas

Bu tip Oyunculardan dolayi cogu Kisi FIFA da nefret ediyor.

Bende begenmiyorum bu oyunculari.

Bu Oyuncular cabuk QUIT yapan oyuncu tipidir.

Bunlara karsi topu hic vermioyrum... belli bi zaman sonra kafayi yiyorlar.

Bide arakdan uzun top atmak lazim cogu zaman 1e1 kalabiliyorsun cünkü rakip defansi orta saha cizgisinde oliyor high pressure dan.

Ne keyif veriyor anlamiyorum... Gercek Futbol ile yakindan uzakdan alakasi yok.

Bunlar bence "Noob"... Gercek paslasma nedir, oyun kurma nedir bilmiyorlar.

Press Press, topu caldi hemen Havadan Ara Pas

ben asla quit yapman. ..ikinci Ligde bu "taktik" ile rakiplere koydum,hemde nasil....Bazen de full defans yapiyorum,rakip iyise ve kadro cok iyise full defans yapiyorum + kontra attack,gecen gün bir arkadasa karsi full defans + kontra + 1 forvet bu forvet de neymardi,sonunda kazandim 2 korner golü ile. :D

ben tiki taka falan sevmiyorum,fifa gercek futbol ile zaten alakasi yok,hizli oyuncularin varsa iyi oyuncusun,cok net. Gerci fifa 14 pace bu kadar önemli bir rol oynamiyor diyorlardi ama hala cok önemli bana göre.

ben asla quit yapman. ..ikinci Ligde bu "taktik" ile rakiplere koydum,hemde nasil....Bazen de full defans yapiyorum,rakip iyise ve kadro cok iyise full defans yapiyorum + kontra attack,gecen gün bir arkadasa karsi full defans + kontra + 1 forvet bu forvet de neymardi,sonunda kazandim 2 korner golü ile. :D

ben tiki taka falan sevmiyorum,fifa gercek futbol ile zaten alakasi yok,hizli oyuncularin varsa iyi oyuncusun,cok net. Gerci fifa 14 pace bu kadar önemli bir rol oynamiyor diyorlardi ama hala cok önemli bana göre.

Sen yinede pace BEAST FC Yolundan dönüs yap dogru Yola gel.

Biz Abilerin olarak sana yardim ederiz

#ImanaGelPaceAbuseStop

ne zaman oynayabiliyoruz bunu

Bedava pack varmı peki, birde elimizdeki coinsler kullanılıyordur herhalde

Geri
Üst Alt