Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.631
- 4.510
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahmin edim...bide FULL ATTACK mentalite yapiyorsun + kisa taktik secimi "Team Pressure/High Pressure"
@Arif Ulu tipik barça tipi tiki-taka sakin bir oyun oynamaya devam mı ediyon hala?
aynen öyle bro,zevk veriyor. ben oyuna böyle basliyorum: Sehr Offensiv. -> TEAM Pressing
Ha birde direkt ara pas atiyorum![]()
Olm hesabinda 500k var ayiptir ugrasma fakirle![]()
Bu tip Oyunculardan dolayi cogu Kisi FIFA da nefret ediyor.
Bende begenmiyorum bu oyunculari.
Bu Oyuncular cabuk QUIT yapan oyuncu tipidir.
Bunlara karsi topu hic vermioyrum... belli bi zaman sonra kafayi yiyorlar.
Bide arakdan uzun top atmak lazim cogu zaman 1e1 kalabiliyorsun cünkü rakip defansi orta saha cizgisinde oliyor high pressure dan.
Ne keyif veriyor anlamiyorum... Gercek Futbol ile yakindan uzakdan alakasi yok.
Bunlar bence "Noob"... Gercek paslasma nedir, oyun kurma nedir bilmiyorlar.
Press Press, topu caldi hemen Havadan Ara Pas
ben asla quit yapman. ..ikinci Ligde bu "taktik" ile rakiplere koydum,hemde nasil....Bazen de full defans yapiyorum,rakip iyise ve kadro cok iyise full defans yapiyorum + kontra attack,gecen gün bir arkadasa karsi full defans + kontra + 1 forvet bu forvet de neymardi,sonunda kazandim 2 korner golü ile.
ben tiki taka falan sevmiyorum,fifa gercek futbol ile zaten alakasi yok,hizli oyuncularin varsa iyi oyuncusun,cok net. Gerci fifa 14 pace bu kadar önemli bir rol oynamiyor diyorlardi ama hala cok önemli bana göre.
Sen yinede pace BEAST FC Yolundan dönüs yap dogru Yola gel.
Biz Abilerin olarak sana yardim ederiz
#ImanaGelPaceAbuseStop
ne zaman oynayabiliyoruz bunu
ne zaman oynayabiliyoruz bunu
yarin update olarak gelecek,saati henüz belli degil bildigim kaderiyla
29.05 verildi zaman olarak.
12e gecdinde mi indirebilecen ..yarin aksam mi belli degil.
EA belli Saat vermedi
Normal fifa14 u uptade olarak mı yükleyecek yoksa ayrı bir linkten bizmi yükleme yapacaz.
Bedava pack varmı peki, birde elimizdeki coinsler kullanılıyordur herhalde