FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

vz7MkO.png

:yoji::yoji:

B A L

* LG G2 Tapatalk *

En iyiler bunlar:

-Luis Suarez

-Mesut Özil

-David Silva

-Thiago Silva

-Dani Alves

-Xabi Alonso

-Khedira

-Edin Dzeko

-Santi Cazorla

-Marchisio

-Mandzukic

-Valencia

-Isco

-Akinfeev

-Gündogan

-Candreva

-Strootman

-Hernanes

-Alexis Sanchez

-Jackson Martinez

-David Villa

-Mignolet

-Lamela

-Verthongen (LV)

-Ronaldinho

-Ibesevic

-Vierhinha

-Cerci

-Witsel

-Sam

+en az 50-60 oyuncu daha ama bunlar iyi oyuncu degil Pogba,Coentrao,Garcia,Maicon,Inler,Robinho,Caceres gibi..

Ben Söyle bir sey düsündüm:

Avrupa takim yapacagim: Özil On Numara,Ilerde Manzukic & Dzeko,mac basinda Mandzukic ve Dzekonin yerine DOUMBIA (Müthis,harika,inanilmaz bir oyuncu) ve Luis Suarez girecek.

:D

41212

Dzeko L.Suarez

Cazorla

Kanat Kanat

Xabi

Cazorla Weakfoot 5 var..atak acmak icin cok ideal

Kanatlara pacy oyuncular

Sag kanat hizli ve sag ayaklı olsun-> dzeko ya kafa gol

Sol kanat invert winger olsun sasagğ ayaklı içeriye kad etmek icin...Suarez ile canlar yaksın yerden

Xabi ile ataklara hizli cikarsin long pass muazam

Önde oldun zaman 4231(breit) gecersin

Dzeko out DMC In

* LG G2 Tapatalk *

41212

Dzeko L.Suarez

Özil

Kanat Kanat

Xabi

Kanatlara pacy oyuncular

Sag kanat hizli ve sag ayaklı olsun-> dzeko ya kafa gol

Sol kanat invert winger olsun aag ayaklı içeriye kad etmek icin...Suarez ile canlar yaksın yerden

Xabi ile ataklara hizli cikarsin long pass muazam

Önde oldun zaman 4231(breit) gecersin

Dzeko out DMC In

* LG G2 Tapatalk *

* LG G2 Tapatalk *

beyler Afrika kadrom bu

kadro iyi mi taktik falan önerin

5-3 aldım maçı, hani maç bitince bir ekrana atıyor işte main menuye gitme, oyuncu derecelerini match fachtsı gördüğün yere girmeden önce please wait dedi sonra disconnected dedi main menuye gönderdi tekrar girdim did not finished dedi 3-0 kaybettim saymış. İlk grup maçını da kaybetmiştim zaten Allah belanı versin EA. :@

5-3 aldım maçı, hani maç bitince bir ekrana atıyor işte main menuye gitme, oyuncu derecelerini match fachtsı gördüğün yere girmeden önce please wait dedi sonra disconnected dedi main menuye gönderdi tekrar girdim did not finished dedi 3-0 kaybettim saymış. İlk grup maçını da kaybetmiştim zaten Allah belanı versin EA. :mad:

ilk maglubiyet hayirli olsun.

7mZODN.jpg

cok dengeli bir takim kurdum bi de ön tarafa balo veya rooney ciksa tadindan yenmez

Arkadaşlar ben şimdi telefonuma FIFA 14 indiriyorum. Ultimate Team falan varmış. Nasıl oluyor, hiç bilmeyen birine anlatır gibi(zaten öyle) anlatır mısınız? :D

Avrupanın bütün stoperleri ve kalecileri çıktı. 1 tane 83 üzeri ofansif oyuncum yok. 6 stoperli sistem olsa gol yemeyeceğim.

Benim soruma cevap vermezseniz konuyu kapatmak zorunda kalacağım. Teşekkürler. :D

Geri
Üst Alt