Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
normal modda mundar edilen el nino yeniden dogmus gibi fena yardiriyor adam :bid:
Bu mod sanki daha cok ,,arcade'' modu gibi
* LG G2 Tapatalk *
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal modda mundar edilen el nino yeniden dogmus gibi fena yardiriyor adam :bid:
En iyiler bunlar:
-Luis Suarez
-Mesut Özil
-David Silva
-Thiago Silva
-Dani Alves
-Xabi Alonso
-Khedira
-Edin Dzeko
-Santi Cazorla
-Marchisio
-Mandzukic
-Valencia
-Isco
-Akinfeev
-Gündogan
-Candreva
-Strootman
-Hernanes
-Alexis Sanchez
-Jackson Martinez
-David Villa
-Mignolet
-Lamela
-Verthongen (LV)
-Ronaldinho
-Ibesevic
-Vierhinha
-Cerci
-Witsel
-Sam
+en az 50-60 oyuncu daha ama bunlar iyi oyuncu degil Pogba,Coentrao,Garcia,Maicon,Inler,Robinho,Caceres gibi..
Ben Söyle bir sey düsündüm:
Avrupa takim yapacagim: Özil On Numara,Ilerde Manzukic & Dzeko,mac basinda Mandzukic ve Dzekonin yerine DOUMBIA (Müthis,harika,inanilmaz bir oyuncu) ve Luis Suarez girecek.
![]()
41212
Dzeko L.Suarez
Özil
Kanat Kanat
Xabi
Kanatlara pacy oyuncular
Sag kanat hizli ve sag ayaklı olsun-> dzeko ya kafa gol
Sol kanat invert winger olsun aag ayaklı içeriye kad etmek icin...Suarez ile canlar yaksın yerden
Xabi ile ataklara hizli cikarsin long pass muazam
Önde oldun zaman 4231(breit) gecersin
Dzeko out DMC In
* LG G2 Tapatalk *
5-3 aldım maçı, hani maç bitince bir ekrana atıyor işte main menuye gitme, oyuncu derecelerini match fachtsı gördüğün yere girmeden önce please wait dedi sonra disconnected dedi main menuye gönderdi tekrar girdim did not finished dedi 3-0 kaybettim saymış. İlk grup maçını da kaybetmiştim zaten Allah belanı versin EA.![]()
![]()
cok dengeli bir takim kurdum bi de ön tarafa balo veya rooney ciksa tadindan yenmez
3lü defanslara karşı cok kolay galibiyet aliykrum kanatlar cok boş oliyor
Iyi gidiyirmusun 3lu defans ile ?
* LG G2 Tapatalk *
Arkadaşlar ben şimdi telefonuma FIFA 14 indiriyorum. Ultimate Team falan varmış. Nasıl oluyor, hiç bilmeyen birine anlatır gibi(zaten öyle) anlatır mısınız?![]()
![]()
cok dengeli bir takim kurdum bi de ön tarafa balo veya rooney ciksa tadindan yenmez