- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Arkadaşlar ben şimdi telefonuma FIFA 14 indiriyorum. Ultimate Team falan varmış. Nasıl oluyor, hiç bilmeyen birine anlatır gibi(zaten öyle) anlatır mısınız?![]()
Sistem aynı fakat oynanış farklı tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ben şimdi telefonuma FIFA 14 indiriyorum. Ultimate Team falan varmış. Nasıl oluyor, hiç bilmeyen birine anlatır gibi(zaten öyle) anlatır mısınız?![]()
Sistem aynı fakat oynanış farklı tabi.
Bende Yaya ve Kolo Toure kardeşler Boateng ve Enyama var trading mümkün olsa verirdim ve level atlardın.
Sistemi bilmediğimi söylemiştim![]()
UT denilen olayda kısaca kendi takımını kurup online veya offline maç yapıyorsun. Öyle her oyuncuyu kadrona katıp maksimum verim alman imkansız. Chemistry (Kimya) olayı var. Mesela aynı ülkenin ve aynı ligin oyuncularını bir arada oynatınca chemistry yüksek oluyor. Chemistry yüksek olunca oyuncuların performansı artıyor. Diyelim Galatasaray ile oynuyorsun ve bu takıma Götze'yi eklediğin vakit hem takımın genel kimyası düşüyor hem de Götze'nin çünkü Götze ne Türk ne de Galatasaray/Türkiye'de oynuyor.
Bir oyuncu için en fazla 10 chemistry veriliyor yukarda belirttiğim sebeplerden ötürü. Bu arada normalde forvet (kartta forvet yazar) oynayan bir oyuncuyu sağ kanatta oynatırsan da chemistry düşüyor. Her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatmak daha iyi verim açısından.
Oyuncularında belirli bir değerleri var. İlk başlarken güçsüz oyunculardan kurulu bir takım veriyorlar sana. Sen bu takım ile maç yapıp para(coins) kazanıyorsun. Bu kazandığın coinsler ile başka başka oyuncular satın alıp takımı güçlendirebilirsin. Oyuncu alıp satıp ticaret de yapabilirsin (oyuncu fiyatlarını takip etmen lazım).
Zamanla oynadıkça herşey daha netleşir. İlk önce bir takım kur sonra yardım ederiz. Umarım biraz aydınlatıcı olmuştur.
Beyler tek cevap istiyorum
Sam mı Mirallas mı Sam(90 Pace,80 Shot,76 Pas,83 Dribling) Mirallas( 88 Pace,74 Shot 78 Pas 85 Drib) Sizce hangisi?
Güzel bir giriş oldu. Boktan bir kadro verdiler 1-2 tane 70 civarı adamım var, kimseyi tanımıyorum kadrodan.
Peki pack offer diye bişey var onda 400 coine pack var bende 569 coin var şimdi alayım mı onu işe yarar mı yoksa başka bişey mi yapayım başlangıç olarak.
1 maç yaptım kazandım şu anda.
Beyler tek cevap istiyorum
Sam mı Mirallas mı Sam(90 Pace,80 Shot,76 Pas,83 Dribling) Mirallas( 88 Pace,74 Shot 78 Pas 85 Drib) Sizce hangisi?
Oyunculara kontrat yükledim single playerdan bol bol pack açacağım hedef 50. Dün 125 tane açtım. İşime yarar 3-4 oyuncu çıktı.
kim cikdi
Dün Diego Costa, Kroos, James, Xabi Alonso, Khedira, Srna çıkmıştı. Resmen zaman kaybı ama diğer takımları görünce insan mecbur kalıyor.
Dün Diego Costa, Kroos, James, Xabi Alonso, Khedira, Srna çıkmıştı. Resmen zaman kaybı ama diğer takımları görünce insan mecbur kalıyor.