FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Beyler tek cevap istiyorum

Sam mı Mirallas mı Sam(90 Pace,80 Shot,76 Pas,83 Dribling) Mirallas( 88 Pace,74 Shot 78 Pas 85 Drib) Sizce hangisi?

Sistemi bilmediğimi söylemiştim :D

UT denilen olayda kısaca kendi takımını kurup online veya offline maç yapıyorsun. Öyle her oyuncuyu kadrona katıp maksimum verim alman imkansız. Chemistry (Kimya) olayı var. Mesela aynı ülkenin ve aynı ligin oyuncularını bir arada oynatınca chemistry yüksek oluyor. Chemistry yüksek olunca oyuncuların performansı artıyor. Diyelim Galatasaray ile oynuyorsun ve bu takıma Götze'yi eklediğin vakit hem takımın genel kimyası düşüyor hem de Götze'nin çünkü Götze ne Türk ne de Galatasaray/Türkiye'de oynuyor.

Bir oyuncu için en fazla 10 chemistry veriliyor yukarda belirttiğim sebeplerden ötürü. Bu arada normalde forvet (kartta forvet yazar) oynayan bir oyuncuyu sağ kanatta oynatırsan da chemistry düşüyor. Her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatmak daha iyi verim açısından.

Oyuncularında belirli bir değerleri var. İlk başlarken güçsüz oyunculardan kurulu bir takım veriyorlar sana. Sen bu takım ile maç yapıp para(coins) kazanıyorsun. Bu kazandığın coinsler ile başka başka oyuncular satın alıp takımı güçlendirebilirsin. Oyuncu alıp satıp ticaret de yapabilirsin (oyuncu fiyatlarını takip etmen lazım).

Zamanla oynadıkça herşey daha netleşir. İlk önce bir takım kur sonra yardım ederiz. Umarım biraz aydınlatıcı olmuştur.

UT denilen olayda kısaca kendi takımını kurup online veya offline maç yapıyorsun. Öyle her oyuncuyu kadrona katıp maksimum verim alman imkansız. Chemistry (Kimya) olayı var. Mesela aynı ülkenin ve aynı ligin oyuncularını bir arada oynatınca chemistry yüksek oluyor. Chemistry yüksek olunca oyuncuların performansı artıyor. Diyelim Galatasaray ile oynuyorsun ve bu takıma Götze'yi eklediğin vakit hem takımın genel kimyası düşüyor hem de Götze'nin çünkü Götze ne Türk ne de Galatasaray/Türkiye'de oynuyor.

Bir oyuncu için en fazla 10 chemistry veriliyor yukarda belirttiğim sebeplerden ötürü. Bu arada normalde forvet (kartta forvet yazar) oynayan bir oyuncuyu sağ kanatta oynatırsan da chemistry düşüyor. Her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatmak daha iyi verim açısından.

Oyuncularında belirli bir değerleri var. İlk başlarken güçsüz oyunculardan kurulu bir takım veriyorlar sana. Sen bu takım ile maç yapıp para(coins) kazanıyorsun. Bu kazandığın coinsler ile başka başka oyuncular satın alıp takımı güçlendirebilirsin. Oyuncu alıp satıp ticaret de yapabilirsin (oyuncu fiyatlarını takip etmen lazım).

Zamanla oynadıkça herşey daha netleşir. İlk önce bir takım kur sonra yardım ederiz. Umarım biraz aydınlatıcı olmuştur.

Güzel bir giriş oldu. Boktan bir kadro verdiler 1-2 tane 70 civarı adamım var, kimseyi tanımıyorum kadrodan.

Peki pack offer diye bişey var onda 400 coine pack var bende 569 coin var şimdi alayım mı onu işe yarar mı yoksa başka bişey mi yapayım başlangıç olarak.

1 maç yaptım kazandım şu anda.

Güzel bir giriş oldu. Boktan bir kadro verdiler 1-2 tane 70 civarı adamım var, kimseyi tanımıyorum kadrodan.

Peki pack offer diye bişey var onda 400 coine pack var bende 569 coin var şimdi alayım mı onu işe yarar mı yoksa başka bişey mi yapayım başlangıç olarak.

1 maç yaptım kazandım şu anda.

Yok pack açma şimdilik pack açmak tam bir kumar ne çıkacağı belli olmuyor. Bir kaç tane maç yap, kazan kazanma fark etmez coins biriktir. Acil ihtiyaç duyduğun bir bölgeye gold oyuncu al. Bu şekilde devam et. Ucuz İngiliz takımı kurmaya çalış. İyi bir takımın olması için biraz sabır lazım.

Oyunculara kontrat yükledim single playerdan bol bol pack açacağım hedef 50. Dün 125 tane açtım. İşime yarar 3-4 oyuncu çıktı.

Renktaşlar bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim.

Bu dostluk maçı yada kariyer de futbolcuların kramponları çok dandik siyah beyaz iğrenç birşey CR7 bile öyle. Maç günü durmunu off da yapsam on da yapsam durum aynı şu lanet kramponlardan kurtulup lisanslı kramponlara nasıl geçebilirim yama da yapamadık yükleyim derken oyunu bozdum :)

Dün Diego Costa, Kroos, James, Xabi Alonso, Khedira, Srna çıkmıştı. Resmen zaman kaybı ama diğer takımları görünce insan mecbur kalıyor.

Zaman kaybi degil sans

Ben rvp cikardim single da 5 pack biriktirip acmistim ondan once yine sivaynstayger cikmisti

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eveeeet,artik Yari Finaldeyiz. Müthis bir kadro kurdum,kendimi tebrik ediyorum. :D

-------------------------------Akinfeeev--------------------------------

---Alves---------------Silva------------Alves--------Coentrao-----

---------------------------------Khedira-------------------------------

------Sam---------------------Özil------------------Young----------

-----------------Dzeko-----------------------Mandzukic-----------

60-70 Dakikda Doumbia girecek.

Gruptan 4 Puanla ciktim, ama Son 16'de 3-0 , Ceyrek Finalinde 4-1 Yendim.

Taktik: Full Defans,Kanat,Kafa,Gol

Defans'ta iyi degilim,pace zevk veriyor ama kazanmak icin bir care bulmam lazimdi...

Müthis bir Savunma var,Macin basinda FULL DEFANS yapiyorum:

Silva-Alves ikili cikmak yasak. Onlardan kimse sag veya sole gitmez,yasak...

Khedira tam bir süpürge gibi. Mandzukic iyi yardim ediyor ama high/high oldugu icin bazen ilerde yok,cok geride kaliyor bazen.

Ama Hava Toplarinda müthis.

KISA: Iyi Savunma yapan, + Topu kazandik anda -> (Khedira) ---> Bosluk varsa hemen kanat'a dogru (Özil) Kanatlar sifir e dogru kosuyor /Young,Sam) ve Orta yapacak gerisi DZEKO veya MANZUKIC halledir. Basit, ama cok disziplin ve konsantre gerekiyor bu oyun icin.

Yari Finaldeyiz,hadi bakalim. Kupayi almak istiyoruz artik :D

Kadrom şimdi şöyle: Akinfeev, Kompany, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Draxler, Candreva, Cerci, Sturridge, Diego Costa. Yedekler: Yaya Toure, Nani, Navas, James Rodriguez, Jackson Martinez. Tribünde: Boateng, Kroos, Chiellini, Pogba, Dante, Maicon vs vs. Tek eksik kaliteli bir sol kanat ve 84 ve üzeri OVR olan bir forvet.

Geri
Üst Alt