FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

4411

Messi

Aguero

Lavezzi-Fernandinho-XXXXX-XXXXX

Marcelo-D.Luiz-XXXXX-XXXXXX

XXXXXX

Silva-Cazorla-Johnson-Casillas-İspanyol Stoper

yahut

Müller-Götze-Johnson-Neuer-Alman stoper önermiştim X'ler için.

yaw 352 afrikalilar cok iyi oluyor tbh bu 4411 bizness cok akil kari gelmedi bana - sahsi taaruzumdur -

Agüero yu Sol Acik yapdim.... ve ilk macinda böyle bi Sut atdim onunla uzakdan..

ArifdaSilvaStyle#

EA SPORTS Football Club - Medien (en soldaki yeni 3:1)

@Nuri Aslantas @Talha Küllü @Necati Şen @Herkez

Not:

Bir satir da Toure ye ayirmak istiyorum...

YAYA TOURE bi MAKINA'dir... 3 tane normal oyuncu mu yoksa YAYA mi sorsan ... YAYA derim.

Adam manyak oyniyor gercekden.. Yaya tek basinda bi Orta Saha..

Hem Fizik acidan herkezi eziyor...hemde iyi kalitede teknik kapasitesi var MC icin.

Yaya-Toure.jpg

yaw 352 afrikalilar cok iyi oluyor tbh bu 4411 bizness cok akil kari gelmedi bana - sahsi taaruzumdur -

Benzer adamlar varsa sende dene bi ilk defa finale çıkabildim bu taktikle, pek iyi oynadığım söylenemez ama taktik iyi gibi geldi bana

Agüero yu Sol Acik yapdim.... ve ilk macinda böyle bi Sut atdim onunla uzakdan..

ArifdaSilvaStyle#

EA SPORTS Football Club - Medien (en soldaki yeni 3:1)

@Nuri Aslantas @Talha Küllü @Necati Şen @Herkez

Not:

Bir satir da Toure ye ayirmak istiyorum...

YAYA TOURE bi MAKINA'dir... 3 tane normal oyuncu mu yoksa YAYA mi sorsan ... YAYA derim.

Adam manyak oyniyor gercekden.. Yaya tek basinda bi Orta Saha..

Hem Fizik acidan herkezi eziyor...hemde iyi kalitede teknik kapasitesi var MC icin.

Yaya-Toure.jpg
Afrika için 11 çıkaracak kadar iyi adamım var ama sırf bu çıkmadığı için kurmadım afrika takımı, herkes çıktı bir bu çıkmadı anasını satıyım... Neyse ben paket mesaisine başlayayım en iyisi 350-400 tane free gold paket var, direk satıyorum herşeyi chemistry kartlar haricinde belki çıkartırım bu sefer...

4411'i ben de çok beğendiğimi soyleyemeyecegim fakat renkdasimiza en uygun formasyon o idi.

3&5atb sevmiyorum ben. oyunun en iyi formları 4231(ikisi de) ve 433-2dir şahsi fikrime müracaat edecek olursak.

N5

Coins kalmadi...oynaya oynaya 5kTopliyoruz ve Free Pack satis da var tabi...

3 Pack acdi... 1 tane +81 üst düzey adam cikmadi .. :(

--------------------------------------------------------------------------

Kalemde Buffon var. De Gea cikmisdi...dedim..bide onu bi denim.

Beyler... De Gea öyle bi mac cikardi ki... Macin adami secildi... manyak kurtarislar..

Sadece bu Oyunu baz alarak diyorum ki

De Gea > Buffon

images

De Gea yi kullanan var mi?

4411'i ben de çok beğendiğimi soyleyemeyecegim fakat renkdasimiza en uygun formasyon o idi.

3&5atb sevmiyorum ben. oyunun en iyi formları 4231(ikisi de) ve 433-2dir şahsi fikrime müracaat edecek olursak.

N5

Reis.. Agüero yi bi rütlü kulanamadim ST de..vallahi artik onu yedekden oyuna aliyorum LFWinger mevkisine..

Akiyor ordan :D

Casillas

Lahm-Kompany-Ramos-Alba

Gerrard-Schwein-Iniesta

Robben-Benzema-Ronaldo​

gibi bir takım yaptım hâlâ tecavüze uğruyorum, kesin kol bozuk :D

Casillas

Lahm-Kompany-Ramos-Alba

Gerrard-Schwein-Iniesta

Robben-Benzema-Ronaldo​

gibi bir takım yaptım hâlâ tecavüze uğruyorum, kesin kol bozuk :D

Kaleye Neuer dememe rağmen niye Casi'yi koydun. Casi'nin 1.50 boyu var gelen giriyor.

Robben istemesen de gol atıyor yav hele son upgrade'den sonra kıvıra kıvıra git müthiş sol ayağınlan yapıştır direk giriyor.

Aşırı düz bir oyuncuyum yalnız sıfır skill move ile bitiriyoum maçları, aniden sağa çek sola çek tarzı çalım atıyorum :D

Kaleye Neuer dememe rağmen niye Casi'yi koydun. Casi'nin 1.50 boyu var gelen giriyor.

Robben istemesen de gol atıyor yav hele son upgrade'den sonra kıvıra kıvıra git müthiş sol ayağınlan yapıştır direk giriyor.

Neuer ile değişmeli oynuyolar da haklısın pek verim alamadım.

Robben'i 2 maç kullandım az önce çıktı paketten, efsane oynuyor.

Aşırı düz bir oyuncuyum yalnız sıfır skill move ile bitiriyoum maçları, aniden sağa çek sola çek tarzı çalım atıyorum :D

Aynen aynen ben de klavyeden oynadığım için topa basıp aniden yön bile değiştirmiyorum :D

uzun süre kazanamazsan şunu dene. zevki azaltır ama galibiyet kolay oluyor. custom tactics ile pressure'ı azalt, agression'u artır, speed'i artır.

maça geçince ultra defensive yap. kolay kolay gol yemezsin. gol atmak için de Rony ve Roby'nin koşularına bakıcaksın.

Yon değiştirirken sprintten elini çekenler suphesiz ki başarıya erisenlerdir.

N5

Yalnız o herkeste öyle mi ben mi yamuk ayarladım bilmem. Adam değiştirme tuşu ve top sendeyken topa basma tuşu 0 bende. (nümerik klavyedeki serçe parmak altında)

Bazen ara top salıyorsun sonra dibine girmek istiyorsun, o da şut+0 ile oluyor. Ama 0'a basınca adam da değiştiği için tam topun dibindeyken tutup bambaşka bir adamın kontrolünü aldığım çok oluyor.

Klavye sıkıntı aslında ama alışmışız fifa 97'den beri wasd'sız oynamam.

Iyi bi fifaci bunu tavsiye etmisdi :

ST kaleye yakin. ST ye pas atiliyor.

Top ST ye gelince Hemen fake shot yapip bos olan alana analog stick ile yön secip oraya gitmek...

Stoperler rahat gecilebilinir boylece

* LG G2 Tapatalk *

Benfica'ya döndük valla 3 final üst üste kaybedilmez ki

Geri
Üst Alt