- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Talha'nın tavsiye ettiği kadro ile toplamda 10-15 dakikada gruptan çıktım hiçbir maçta 30. dakikadan sonrasını görmedim, istisnasız 3'üde 3. golden sonra çıktı ilk defa bu kadar kolay oldu![]()
hangi taktik miho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talha'nın tavsiye ettiği kadro ile toplamda 10-15 dakikada gruptan çıktım hiçbir maçta 30. dakikadan sonrasını görmedim, istisnasız 3'üde 3. golden sonra çıktı ilk defa bu kadar kolay oldu![]()
hangi taktik miho
4411
Messi
Aguero
Lavezzi-Fernandinho-XXXXX-XXXXX
Marcelo-D.Luiz-XXXXX-XXXXXX
XXXXXX
Silva-Cazorla-Johnson-Casillas-İspanyol Stoper
yahut
Müller-Götze-Johnson-Neuer-Alman stoper önermiştim X'ler için.
yaw 352 afrikalilar cok iyi oluyor tbh bu 4411 bizness cok akil kari gelmedi bana - sahsi taaruzumdur -
Afrika için 11 çıkaracak kadar iyi adamım var ama sırf bu çıkmadığı için kurmadım afrika takımı, herkes çıktı bir bu çıkmadı anasını satıyım... Neyse ben paket mesaisine başlayayım en iyisi 350-400 tane free gold paket var, direk satıyorum herşeyi chemistry kartlar haricinde belki çıkartırım bu sefer...Agüero yu Sol Acik yapdim.... ve ilk macinda böyle bi Sut atdim onunla uzakdan..
ArifdaSilvaStyle#
EA SPORTS Football Club - Medien (en soldaki yeni 3:1)
@Nuri Aslantas @Talha Küllü @Necati Şen @Herkez
Not:
Bir satir da Toure ye ayirmak istiyorum...
YAYA TOURE bi MAKINA'dir... 3 tane normal oyuncu mu yoksa YAYA mi sorsan ... YAYA derim.
Adam manyak oyniyor gercekden.. Yaya tek basinda bi Orta Saha..
Hem Fizik acidan herkezi eziyor...hemde iyi kalitede teknik kapasitesi var MC icin.
![]()
yaw 352 afrikalilar cok iyi oluyor tbh bu 4411 bizness cok akil kari gelmedi bana - sahsi taaruzumdur -
4411'i ben de çok beğendiğimi soyleyemeyecegim fakat renkdasimiza en uygun formasyon o idi.
3&5atb sevmiyorum ben. oyunun en iyi formları 4231(ikisi de) ve 433-2dir şahsi fikrime müracaat edecek olursak.
N5
Reis.. Agüero yi bi rütlü kulanamadim ST de..vallahi artik onu yedekden oyuna aliyorum LFWinger mevkisine..
Akiyor ordan![]()
Casillas
Lahm-Kompany-Ramos-Alba
Gerrard-Schwein-Iniesta
Robben-Benzema-Ronaldo
gibi bir takım yaptım hâlâ tecavüze uğruyorum, kesin kol bozuk![]()
Kaleye Neuer dememe rağmen niye Casi'yi koydun. Casi'nin 1.50 boyu var gelen giriyor.
Robben istemesen de gol atıyor yav hele son upgrade'den sonra kıvıra kıvıra git müthiş sol ayağınlan yapıştır direk giriyor.
Aşırı düz bir oyuncuyum yalnız sıfır skill move ile bitiriyoum maçları, aniden sağa çek sola çek tarzı çalım atıyorum![]()