- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Gruptan çıkacağım son maçta yine bağlantı gitti. Ne biçim oyun bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir oyunculuk hediye pack'tan dzeko cikti...forvet hattim: Dzeko-Benteke ... Dzeko tam bir makina,hava toplarinda,son vuruslari müthis.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Abdul Kader Keita FIFA 14 - 77 World Cup - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Vay be DK kadrosunda olduğunu bilmiyordum bu iyi oldu. 82 OVR olan kartı bir zamanlar müthişti. Oyunun en iyi sağ kanat oyuncusuydu resmen. 92 acc 88 speed, 89 strength, 86, dribbling, 4 star skills
Ohooo beco sende. Bu arada alonso ve ısco'yu aldım ama takıma sokamıyorum. Seçtiğimde " trade offer" ve "compare price" seçenekleri var sadece.
buy now degildir onlar acik arttirma ile bir fiyat vermisindir sadece. oyuncularin baska kartlarina yönel.

biraz bekleyince aldım. neyse goy goyu bırakta oyuncularımı ver.![]()
ayni adamlari ben de atacaktim sana. takim nasil oldu simdi senin ona göre baska yere birini buluruz.

Benimde forvet Dzeko muthis
Ilk mac ilk yari hattrick yapti rakip cikti
Ikinci macta hattrick adam tam bir pivot santrafor
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi