FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Gruptan çıkacağım son maçta yine bağlantı gitti. Ne biçim oyun bu.

Yedek takımımı satıp pack açmaya başladım. İlk packten Lavezzi çıktı devamı nasıl olacak aceb

N5

Kadrom baya üstün olmasına rağmen efsane tokatlanıyorum gruptan çıktığım an. Adam J.Rodrigez ile kendi sahasından benim kaleye soktu topu.

Şu aralar yükseldim yükseldim millet de kadro oturtunca gruptan çıkmak bile hayal olacak bana :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!

Abdul Kader Keita FIFA 14 - 77 World Cup - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Bu modda packten başka adam almanın yolu yok sanırım.

Simdilik menez ve torres ile iyi maclar cikariyorum ama millet ne ara bu kadar iyi kadro yapmış. Gruptan cikmak bile zorlaşıyor.

★★★》☆

Sneijderi yükseltmemişler düşürmüşler Normal sene başındaki Fifa 14 UT'da Reaksiyon 79 şimdi 77,Att Pozisyon 79 dan 75'e düşmüş bi tane pace artmış ne biçim oyun la bu?

bir oyunculuk hediye pack'tan dzeko cikti...forvet hattim: Dzeko-Benteke ... Dzeko tam bir makina,hava toplarinda,son vuruslari müthis.

Benimde forvet Dzeko muthis

Ilk mac ilk yari hattrick yapti rakip cikti

Ikinci macta hattrick adam tam bir pivot santrafor :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!

Abdul Kader Keita FIFA 14 - 77 World Cup - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Vay be DK kadrosunda olduğunu bilmiyordum bu iyi oldu. 82 OVR olan kartı bir zamanlar müthişti. Oyunun en iyi sağ kanat oyuncusuydu resmen. 92 acc 88 speed, 89 strength, 86, dribbling, 4 star skills

Vay be DK kadrosunda olduğunu bilmiyordum bu iyi oldu. 82 OVR olan kartı bir zamanlar müthişti. Oyunun en iyi sağ kanat oyuncusuydu resmen. 92 acc 88 speed, 89 strength, 86, dribbling, 4 star skills

yok yaw degilmis malesef

oyle olsa ivory coastli olacaktim kupada

Ohooo beco sende. Bu arada alonso ve ısco'yu aldım ama takıma sokamıyorum. Seçtiğimde " trade offer" ve "compare price" seçenekleri var sadece.

buy now degildir onlar acik arttirma ile bir fiyat vermisindir sadece. oyuncularin baska kartlarina yönel.

Benimde forvet Dzeko muthis

Ilk mac ilk yari hattrick yapti rakip cikti

Ikinci macta hattrick adam tam bir pivot santrafor :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Su anda 8 Macta 13 Golü var,tam bir hayvan. Gercekten cok begendim. Hersey var adamda,bana de cok yavas gelmedi,gayet iyi. Son vuruslari müthis. Longshot de öyle,hava toplarinda tam bir hayvan. :D

Geri
Üst Alt