Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bi durum söz konusu değil çünkü takım seçtikten sonra otomatikman o yazı geliyor ve leaving ultimate team diyip çıkıyor moddan.
Bakalim..
Mertens-Sneijder-Mirallas
3lü nasil olacak.
Pogba vs Cabaye kim daha iyi? Moutinho nun yaninda partner ariyorum (4231 dmc)
Böyle bir sey yok....
Vertonghen cikti,iyi stoper diye sevindim. 82 DEF,82 HEAD...
Adami sol bek yapmislar. :dispirited:
ea'ya e mail at diyeceğim ama gelen e-maillere bak istersen bi belki birşey gelmiştir...
Böyle bir sey yok....
Vertonghen cikti,iyi stoper diye sevindim. 82 DEF,82 HEAD...
Adami sol bek yapmislar. :dispirited:
3-4 mail attım. Salak salak EA help'e gelin yardımcı olalım falan diyor mailde. Help'teki elemanlar da tam sığır yani. Çözemediler bi.
:kupa:
Aldım kupayı sonunda. 30000 + 3 pack hediye verdiler.(packlerden bir cacık cıkmadı)
:kupa:
Aldım kupayı sonunda. 30000 + 3 pack hediye verdiler.(packlerden bir cacık cıkmadı)
Kadrom:
![]()
Suarez gercekten cok klas bir oyuncu...Maalesef 3 CHEM olmus. Dzeko de 6 CHEM ama ikisi cok iyi. Silva biraz kayip oluyur sag kanat'ta. Sam bir Sol Kanat degil,umarim orda iyi bir adam bulurum.
Suarez icin bir care bulmam lazim,chem en az 9 olmasi lazim...Uruguayli Perreira SOL KANAT lazim..
sen de defans yok bendede forvet yok dzeko bile olsa iyiydi ya vertonghen bek mi![]()
30K coin mi veriyor şampiyon olunca ?
Belki Cavanimiz Suarezimiz yok ama yürekten oynayan Salpingidis ve pas özürlüsü Baccamız var buda benim kadro beyler alay etmeyin DK'da yarı final gördüEkli dosyayı görüntüle 14728
tebrikler...kadron nasil??
yok yaw degilmis malesef
oyle olsa ivory coastli olacaktim kupada
tebrikler...kadron nasil??