FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Bakalim..

Mertens-Sneijder-Mirallas

3lü nasil olacak.

Pogba vs Cabaye kim daha iyi? Moutinho nun yaninda partner ariyorum (4231 dmc)

Böyle bir sey yok....

Vertonghen cikti,iyi stoper diye sevindim. 82 DEF,82 HEAD...

Adami sol bek yapmislar. :dispirited:

Böyle bir sey yok....

Vertonghen cikti,iyi stoper diye sevindim. 82 DEF,82 HEAD...

Adami sol bek yapmislar. :dispirited:

dün bana da çıktı bende seviniştim bi baktım rb ea kafayı yemiş welbeck'te lm

De Bruyne çıktı o da rm :D

ha bir de Dany çıktı o da rb :D

:kupa:

Aldım kupayı sonunda. 30000 + 3 pack hediye verdiler.(packlerden bir cacık cıkmadı)

3-4 mail attım. Salak salak EA help'e gelin yardımcı olalım falan diyor mailde. Help'teki elemanlar da tam sığır yani. Çözemediler bi.

garip sorunlar var 4-5 ay önce Essien,Gomez birde Ogbonnayı satın almıştım hala trade kısmında duruyor kadroya koyamıyorum

oyuncuya tıkladığım zaman we are sorry hatası veriyor öyle duruyor

Belki Cavanimiz Suarezimiz yok ama yürekten oynayan Salpingidis ve pas özürlüsü Baccamız var buda benim kadro beyler alay etmeyin DK'da yarı final gördü:D [attachment=10465:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    163,3 KB · Görüntüleme: 105
Kadrom:

1007001_Holland.jpg

Suarez gercekten cok klas bir oyuncu...Maalesef 3 CHEM olmus. Dzeko de 6 CHEM ama ikisi cok iyi. Silva biraz kayip oluyur sag kanat'ta. Sam bir Sol Kanat degil,umarim orda iyi bir adam bulurum.

Suarez icin bir care bulmam lazim,chem en az 9 olmasi lazim...Uruguayli Perreira SOL KANAT lazim..

:eek::eek:
Kadrom:

1007001_Holland.jpg

Suarez gercekten cok klas bir oyuncu...Maalesef 3 CHEM olmus. Dzeko de 6 CHEM ama ikisi cok iyi. Silva biraz kayip oluyur sag kanat'ta. Sam bir Sol Kanat degil,umarim orda iyi bir adam bulurum.

Suarez icin bir care bulmam lazim,chem en az 9 olmasi lazim...Uruguayli Perreira SOL KANAT lazim..

sen de defans yok bendede forvet yok dzeko bile olsa iyiydi ya vertonghen bek mi:eek::eek:

Geri
Üst Alt