FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Bu CHEM biraz abartili degil mi. SImdi benim Suarez 3 Chemle oynuyor ama iyi oynuyor aslinda, 3 ve 9-10 arasindaki fark oyunda hissedebilirmiyiz?

çeyrek final maçı dakika 55 3-0 yeniliyorum maicon 56 da kırmızı yiyor maçtan çıkasım geliyor ama maçı 3-3 yapıp penaltılar da 9-8 kazanıyorum yarı final heyecanı yaşıyorum :D

birazdan yarı final maçını oynayacağım

BAM BAM BAM

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AMUWPg3n2Gs[/media]

çeyrek final maçı dakika 55 3-0 yeniliyorum maicon 56 da kırmızı yiyor maçtan çıkasım geliyor ama maçı 3-3 yapıp penaltılar da 9-8 kazanıyorum yarı final heyecanı yaşıyorum :D

işte böyleleri yüzünden fifadan soğuyorum 3-0 dan 3-3 momentumun içine girmişin nerdeyse:D

bu gruptaki takımlar harbiden birbiriyle online oynuyor mu yoksa bilgisayar mı sallıyor skorları maç esnasında bursadan gol haberi geliyor da ne hikmetse hep işime yarayan skorlar meydana geliyor :D

Çeptalk

ulan paso afrikali adam veriyorlar

finalde kaybettim 90+ da yedim :(

bu arada 7.500 verdi 15 bin vermesi gerekmiyor muydu ?

pack açtım L.Suarez çıktı meğerse Honduras'ın hocasıymış :(

Son 16ya kaldik :)

Rakip feci hizliydi..yanlizbu KO maclarda..Antreman Kartlar iyi olabilir..cünkü tek maclik önmeli maclar var..

herif training kard yapip hepsi nerdeyse 99pace oldu :D

Pack acdik SILVA cikdi :)

Onlineda kupayı aldım az önce Doumbia ve Gervinho sağolsun, dün de o kadar laf etmiştim Afrikalılara :D

Kodumun Oynu... Rakip sadece kanat dan geliyor..gercekden 50 atak yapdi hep kanatdan ayni tarafdan...

Kanat ORTA kanat ORTA... yedik en sonunda gicik oldum kafa golu

ya sanki insan degilde programlamis robot oynyior...

ilk kez oynadim looo ondan da cikdim.

Ceyrek final da bitdi macera ama :D

ah bu kodumun Tactical Defending olmasa... onu bu sene yeni basladim.. 2-3 ay oldu basladima

:D ben de sevmiyorum bu tactical defendig ama einstellungen'de bunu normal defending olarak degistire bilirsin.

Geri
Üst Alt