FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Adrian Ramos'ta çıkmış görmemiştim rotasyonda işe yarar vay be. EA sesimi duydu ve aynı packten işime yarayacak 3 topçu çıktı :asd:

1P0aqN.png

İkinci kez katıldığımız turnuvada yine finaldeyiz. (Maça girdim o rakiple, sonra disconnected dedi, maçtan attı ve oynanmamış saydı tekrar oynayacağım şimdi)

İşte final ilk 11'imiz:

b8RZmZ.png

Hadi inşallah bu kez alırız kupayı

Bende Dzeko var ama son 20 dk falan kullanıyorum.Doldur boşalta geçtiğim zaman kafa ile efsane goller atabiliyor.Conner ve duran toplarda da baya iyi.

Yalnız oyun içinde pek yok.Yani pas oyunu oynayacaksan Dzeko zorlar seni.

Soruyu bana sormamışssın ama yinede cevaplayayım dedim :D

Sağol cevap için benim sistem pasa dayalı uymaz bana pek..

Bana Packden dün Robben cikmisti suana kadar sadece bir mac yapma firstatim oldu yav .Is gücden Fifa oynamaya firsat olmuyor :(

1P0aqN.png

İkinci kez katıldığımız turnuvada yine finaldeyiz. (Maça girdim o rakiple, sonra disconnected dedi, maçtan attı ve oynanmamış saydı tekrar oynayacağım şimdi)

İşte final ilk 11'imiz:

b8RZmZ.png

Hadi inşallah bu kez alırız kupayı

konuyla alakasız ama yazmadan edemiycem şu scolari malı filipe luis gibi beki almayıp gidip maxvelli aldı ya ne diyim.. dünyanın şu an en iyi sol beki benim gözümde..

Eto'o ne yapmışlar öyle resmen dövmüşler 80 pace nedir az önce packten çıktı.

Dünya Kupası da müzemizde, Şampiyon takımın şampiyon oyuncularını kutlarım :D

jJRpDj.png

p4Vk3z.png

Gelen primle açtığım 12 packten işe yarar Fabregas, Kagawa ve Johnson çıktı. Belki sonradan oyuna müdahale etmeye yarayabilecek de Aquilani. Yeni ideal 11:

oQllR7.png

Hadi bakalim,bugün Kupayi alacagiz insallah. Mancini gibiyim,her mac kadro degistiriyorum. :dispirited:

Geri
Üst Alt