FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

kafayı yiyeceğim yine

maçı 4-1 kazanıyorum dk 50 rakip korkuyor kaçıyor

bekliyorum we are sorry hatası alıyorum

sonra puan durumuna bakıyorum ben mağlup olmuşum

ulan ne güzel maçı kazanıyorum yazık değil mi bu mücadeleye yazık değil mi emeğime kardeşim bak bu ter

ter bu, teeer !

aynisindan bendede oldu.internet benim tarafdan kopuyor her halde.

Pc cileri sevinderecek haberler var!!!

Fifa15 ile yeni Engine geliyor ps4 gibi

* LG G2 Tapatalk *

Beyler bu high pressing nasil.. işe yaruyor mu ?

Custom Tactik cogu sey MAX fln

* LG G2 Tapatalk *

DOUMBIA:

BpcS3RmIEAAga6g.png

Sakatlik Probemleri var. ama gelirse Ligin en iyi forveti olur,cok net.

3:0 öndeyim..baglanti kopdu..kaybetdim

cok güzel hareketler bunlar

Bunlar sadece çoluk çocuğa karşı işe yarıyor. Arkadan gelen oyuncuları savunma arkasına geçmemesi için sen kendi stoperlerini veya bekleri kontrol etmek zorundasın. Bunu çok iyi yapsan bile üst düzey FİFA'cılar her türlü arapası atıyorlar. Bir de adamlar hem 2-3 kişi basıyorlar hem de pas yollarını kapatıyorlar. Aynısını sen yapmaya çalıştığın anda çok büyük boşluklar oluşuyor.

Tabi iyi oynayan adamlar var onlara karşı futbol şansın yanında olunca kazanıyorsun.Ben genel bir açıklama için yazdım.Yoksa çok çok iyi adamlar var.

Birde o 2-3 kişi basma olayı nasıl oluyor bilen var mı? Biz yapınca highpress arkası otoban oluyor :D

Bana göre öyle 2-3 kişi aynı adama basanlar sanki 2 kişi oyunu yönetiyorlar gibi.Teknik olarak mümkün değil ama yani bence bunun başka bir açıklaması olamaz. Çok hızlı adam değişip atacağı yeri tahmin bile etsen bunu yapmak yani zor çok zor...

oyuncu fiyatları ne oldu böyle arkadaş...

ibrayı 1.6 ya sattım şimdi 3.5'a alamıyoruz...

5 m param var cr7 ve ibra alacaktım şimdi 1 ibra ve çeyrek cr7 alınıyor gel de sövme...

9 maç üst üste kaybederek yine renk kattık geceye

Bikdim artik...bu nasil futbol oyunu yu..rakip 90dak FULL PRESS yapiyor önde..adim atamiyorsun anasini satim.

bide tacitcal defending daha gercekci diyorlar ... R1 basiyor habere 90dak... BOT(lar) tek basina kosiyor top almaya calisoyr(lar) habere..

EA 2015de umarim daha gercekci olur (yavas yavas gercek simalasyonu dogru gidioyrlar o iyi)

Bu Pressure Abusing ve STAMINA ya bi EL atmalilar...

bunu tek cözümü var... ayni silahlari vurmak lazim..yarin custom yapiyorum

Press 100/100

Agression 100/100

not: 5-6 mac yapdim ve hepsini bir haric YENDIM bu maca cikana kadar (high pressure rakip)

o MOMENTUM olayi girmis olabilir mi acaba...

ah bide paragözlü EA bu MOMENTUMU yapmasa...

aslinda PES e gecmek lazim..kese EA'e dahacok rakip ciksa...

Geri
Üst Alt