FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Benim özetim de şu şekildeydi:

2e5sbps.jpg

3 defa Ribery, 1-2şer kez Ozil, RvP, Suarez, Silva falan çıktı onlar çıkacağına Ronaldo, Neymar, Robben çıkaydı :redface:

85 üzeri topçulardan sadece Ronaldo, Robben, Iniesta, Neymar ve Rooney kaldı.

Benim özetim de şu şekildeydi:

2e5sbps.jpg

3 defa Ribery, 1-2şer kez Ozil, RvP, Suarez, Silva falan çıktı onlar çıkacağına Ronaldo, Neymar, Robben çıkaydı :redface:

85 üzeri topçulardan sadece Ronaldo, Robben, Iniesta, Neymar ve Rooney kaldı.

Ne kadar pack aciyorsun ya sen :D milyoner misin :D

yarı finale çıkmıştım adam hiç bişey oynamadan 40 dk de 4 gol attı çıktım uyuz oldum ya bi de guzel oynasa icim yanmayacak oyuncuların icinden geciyor

yalnız bilmiyorum ama fut wc de onu fazlasıyla hisseyosun ya kontrol sende olmuyor bazen resmen

Evet, özellikle kupayı kazandıktan sonraki denemende. :D Resmen oynayamıyosun 90+ balance, agility, pace olan adamlar kütük gibi oynuyor D.Silva 5 metrelik pas atamıyor :redface:

Evet, özellikle kupayı kazandıktan sonraki denemende. :D Resmen oynayamıyosun 90+ balance, agility, pace olan adamlar kütük gibi oynuyor D.Silva 5 metrelik pas atamıyor :redface:

tabii sende hayvan gibi adamlar var o daha cok koyar :D ben vermaelen bonucci fln oynuyorum onlar daha fena :D

d silva rw

j navas rw

hangisini secerdin?

tabii sende hayvan gibi adamlar var o daha cok koyar :D ben vermaelen bonucci fln oynuyorum onlar daha fena :D

d silva rw

j navas rw

hangisini secerdin?

Ne istediğine bağlı. Aksın gitsin diyosan Navas tabi ama Barça gibi oynayıp kilit paslarla pozisyona girceksen Silva. Ceza sahası dışından baya plase gol de attım Silva'yla.

Ilk kez 451(3 mc) formasyonu denedim

Gercekden muazzam bu dizilis :)

Tavsiye edilir

Ben böyle oynadım

_______________Buffon

Walker_____Papa __Boateng_____ Baines

_______Sneijder_ Yaya T. _Montolivio

Wallcot ___________________________Dempay

_____________Cavani_____________

Not: Cavani cok iyi bi forvet !

35 Mac

26 Gol

7 Assist

Not2: Bayadır Packlerden birsey gelmiyor :/

finale ciktim orda da cok agir bir serefsiz denk geldi bana. 5li savunma bi de her oyuncuya boost karti vermis. haliyle fark yiyip kaybettik.

Bu takım nasıl olur ?

-----Fellaini-J. Martinez-Yaya T.

Wallcot ---------------------Mertens

--------------Cavani-------------

Fellaini/Martinez/ Yaya üclüsu :D

Takımın isminide artık ,,Berlin Duvarı" koyarım :D

-------------------De Gea

Johnson - Höwedes - B.Alves - Coentrao

-------------------X.Alonso

----------Marchisio ---- Fabregas

---- Nani ------- Negredo ------- Reus ----

Şeklinde, t.silvasız ramossuz kompanysiz agüerosuz falcaosuz balosuz albasız lahmsız götzesiz gündosuz bastiansız yıldızsız mütevazi 11'imizle dünya kupasını 2 gün önce 2. kez müzemize götürmeyi başardık, şimdi yazayım dedim.

Finalde hiç beklemediğim bir şekilde Nani'nin legendary incredibly unbelievably wonderfully superb performansı sonucu 7-0'la kaptık kupayı. 4 gol 3 asist yaptı luis carlos almeida da cunha'mız, yeri doldurulamaz <3

-------------------De Gea

Johnson - Höwedes - B.Alves - Coentrao

-------------------X.Alonso

----------Marchisio ---- Fabregas

---- Nani ------- Negredo ------- Reus ----

Şeklinde, t.silvasız ramossuz kompanysiz agüerosuz falcaosuz balosuz albasız lahmsız götzesiz gündosuz bastiansız yıldızsız mütevazi 11'imizle dünya kupasını 2 gün önce 2. kez müzemize götürmeyi başardık, şimdi yazayım dedim.

Finalde hiç beklemediğim bir şekilde Nani'nin legendary incredibly unbelievably wonderfully superb performansı sonucu 7-0'la kaptık kupayı. 4 gol 3 asist yaptı luis carlos almeida da cunha'mız, yeri doldurulamaz <3

Nasil bi oyun tarjın var ?

Not: bu mütevazı bi kadro degil..bence gayet iyi :D

* LG G2 Tapatalk *

Nasil bi oyun tarjın var ?

* LG G2 Tapatalk *

Klavyeden oynarım, skill moves yok, kısa pas var. Gamepad'den L1-üçgen kombinasyonuyla yaptığımız yüksek ara pası da sadece tek devre yapabiliyorum klavyeden. Sol tarafa hücum ederken sol ok + Q + W oluyor ama sağ tarafa hücum ederken sağ ok + Q + W yapınca algılamıyor tepki vermiyor pası atmıyor. O nedenle sadece sol tarafa hücum ettiğim devrede kullanabiliyorum aşırtma ara pası.

Kısacası kısa pas temelleri üzerine kurulu bir oyun tarzım var, kontra atak yapmayı da severim kısa paslarla da hızlı çıkarım. Topa sahip olmayı severim ama başaramıyorum heralde ki match fachtsta zaman zaman %48-49'da kalıyor posession

Klavyeden oynarım, skill moves yok, kısa pas var. Gamepad'den L1-üçgen kombinasyonuyla yaptığımız yüksek ara pası da sadece tek devre yapabiliyorum klavyeden. Sol tarafa hücum ederken sol ok + Q + W oluyor ama sağ tarafa hücum ederken sağ ok + Q + W yapınca algılamıyor tepki vermiyor pası atmıyor. O nedenle sadece sol tarafa hücum ettiğim devrede kullanabiliyorum aşırtma ara pası.

Kısacası kısa pas temelleri üzerine kurulu bir oyun tarzım var, kontra atak yapmayı da severim kısa paslarla da hızlı çıkarım. Topa sahip olmayı severim ama başaramıyorum heralde ki match fachtsta zaman zaman %48-49'da kalıyor posession

Hocam bi gamepad alman farz

* LG G2 Tapatalk *

Hocam bi gamepad alman farz

* LG G2 Tapatalk *

Zevkten almıyorum ki başka sebebi yok. FIFA'yı PES'i yıllarca hep klavyeyle oynadım oynamaktayım. Ps1 dışında konsol tecrübem de olmayınca logi f710 da alsam sanki alışana kadar klavyeyle oynayışımdan daha kötü oynarım gibime geliyor :D

Geri
Üst Alt