FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Oscar'ı Med/High yapmışlar salla onu.

4-2-2-2 denemedim lakin forvetlerinden biri H/M, M/M yahut H/H olursa 4-2-3-1'e benzeyeceğinden iyi formasyon diyebilirim.

Düzgün forvet ve CAM'lerini saysana bana.

Oscar'ı Med/High yapmışlar salla onu.

4-2-2-2 denemedim lakin forvetlerinden biri H/M, M/M yahut H/H olursa 4-2-3-1'e benzeyeceğinden iyi formasyon diyebilirim.

Düzgün forvet ve CAM'lerini saysana bana.

Iyi Oyuncularim:

Forvet:

Cavani

Soldado

Higuain

Martinez

Pato

M. Kruse

Orta Saha:

Sneijder

Dembele

Yaya Toure

Fellaini

Diamanti

Pogba

Oscar

Ramires

Bernard

J. Moutinho

Montolivio

Lampard

Mirallas

Wallcot

David Silva

Depay

Mertens

El Sharaawy

Insigne

Varela

Rodriguez (LM-Monaco)

Iyi Oyuncularim:

Forvet:

Cavani

Soldado

Higuain

Martinez

Pato

M. Kruse

Orta Saha:

Sneijder

Dembele

Yaya Toure

Fellaini

Diamanti

Pogba

Oscar

Ramires

Bernard

J. Moutinho

Montolivio

Lampard

Mirallas

Wallcot

David Silva

Depay

Mertens

El Sharaawy

Insigne

Varela

Rodriguez (LM-Monaco)

Cavani

Mertens/Varela/Depay----Silva

Mout-yaya-diamanti

Bu topçuları kullan. 4-3-3, 4-5-1 falan dene. Silva'yi sevmezsen Mirallas ama possession play yaparsan Silva'yi kullan %100

N5

Geçen seneden beri merak ediyordum şu Ultimate Team olayını, indirimde bulmuşken FIFA 15 öncesi hazırlık olsun biraz takılayım diye 3 gün önce satın aldım, hâlâ çoğu şeye alışamadım ama yavaş yavaş olacak herhalde.

Mütevazi bütçeli bir Serie A takımı kurdum, aldığım en pahalı adam 4,200'e Tevez:

----------Handanovic

Abate-Chiellini-Ogbonna-Radu

--------------Pogba

Candreva------------Asamoah

------------Emmanuel

---------Tevez-Balotelli

Takımı kurma sürecinde online modda 6-7 maç yaptım, 2 beraberlik aldım gerisi farklı mağlubiyet :D Offline modda Div 5'e çıktım zorluyor takımlar, daha yukarılarda yamulturlar herhalde.

Birkaç saat önce de şu WC moduna bakayım dedim, demez olaydım. İlk grupta 3 mağlubiyetle elendikten sonra, ikinci bir şans daha verdim kendime. İlk maç yenildim ama ardından Pirlo çıktı paketten, onun büyük katkısıyla sonraki 2 maçı kazanıp son 16'ya kaldım. Kura şansı umuduyla belki bir tur daha ilerlerim diye beklerken ofans hattı Ronaldo-Messi-Agüero-Neymar'dan oluşan bir takım denk geldi :redface: 7 atağı gol yiyerek savuşturmamın ardından 'kahretsin' nidaları ile kapattım oyunu.

Ama kendime güvenim tam, üstesinden gelicem bu oyunun :D

Geçen seneden beri merak ediyordum şu Ultimate Team olayını, indirimde bulmuşken FIFA 15 öncesi hazırlık olsun biraz takılayım diye 3 gün önce satın aldım, hâlâ çoğu şeye alışamadım ama yavaş yavaş olacak herhalde.

Mütevazi bütçeli bir Serie A takımı kurdum, aldığım en pahalı adam 4,200'e Tevez:

----------Handanovic

Abate-Chiellini-Ogbonna-Radu

--------------Pogba

Candreva------------Asamoah

---------Tevez-Balotelli

Takımı kurma sürecinde online modda 6-7 maç yaptım, 2 beraberlik aldım gerisi farklı mağlubiyet :D Offline modda Div 5'e çıktım zorluyor takımlar, daha yukarılarda yamulturlar herhalde.

Birkaç saat önce de şu WC moduna bakayım dedim, demez olaydım. İlk grupta 3 mağlubiyetle elendikten sonra, ikinci bir şans daha verdim kendime. İlk maç yenildim ama ardından Pirlo çıktı paketten, onun büyük katkısıyla sonraki 2 maçı kazanıp son 16'ya kaldım. Kura şansı umuduyla belki bir tur daha ilerlerim diye beklerken ofans hattı Ronaldo-Messi-Agüero-Neymar'dan oluşan bir takım denk geldi :redface: 7 atağı gol yiyerek savuşturmamın ardından 'kahretsin' nidaları ile kapattım oyunu.

Ama kendime güvenim tam, üstesinden gelicem bu oyunun :D

Tavsiyelerde bulunayım o vakit.

Hemen gol atcam diye kendini kasma, yavaş oyna. Barcelona gibi oyna hatta zaman zaman boş boş pas yap. Ön taraf yavaş yavaş açılır, rakip boşluk bırakır.

Bu kadar, daha fazla yazamıycam :D

3 Kez WC finaline ciktim 3 macida kazandim birinde Disconnect yedik diger 2sinde paralari kaptik :)

En son finali penaltilarda kazandim .Cocuk acayip iyi oynuyordu .Tebrik ettim kendisini .Cocuga acidim hafif . 7 kez üst üste Finali kaybetmis meger :)

4-4-1-1 Harika Harika Harika

4-3-3-(2) Idare ediyor.

Adrián Ramos FIFA 14 - 79 World Cup - Ultimate Team FUT Stats | Futhead bu arkadas oyunda oynadigim en iyi forvet : 10 -12 macda 22 den fazla golü var :)

ea almancilari sevmiyor

beni seviyorlar bu sene :=)

Normal Fut'ta 7-8 tane Mavi kart + 2 tane Aguero ,Sif Kaka ,Iniesta vs vs ler cikti

Wc Modunda yaklasik 50-60K lik Packler acdim ,Cikan oyuncular :

Robben

Xavi

Schweni

Di Maria

Schürrle

Pogba

Podolski

Benteke

Reyna

Dante

Marcelo

vs vs

Uzun zamandir oynamiyorum yalniz konami uefa ile anlaşamamíş ea cl el ve copa libartadores ile anlaştı iddialari var doğru mu acaba?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beni seviyorlar bu sene :=)

Normal Fut'ta 7-8 tane Mavi kart + 2 tane Aguero ,Sif Kaka ,Iniesta vs vs ler cikti

Wc Modunda yaklasik 50-60K lik Packler acdim ,Cikan oyuncular :

Robben

Xavi

Schweni

Di Maria

Schürrle

Pogba

Podolski

Benteke

Reyna

Dante

Marcelo

vs vs

normal futta piyango tutturmusun ben pack acmadim hep cöp cikiyordu.

robben iyi bak, xavi ve di maria disinda buna benzer adamlar bana da cikti stoperler nasil? bende bir tek hummels var iyi duran digerleri paceli. kompany, ramos var mi? bana onlar lazim. :oops:

bu oyuna oyle bir tokat atacam ki adi tokat degil TOKHARD olacak

Messi'li takimla bi turlu istediğim verimi alamadım. Mac içinde formasyon değiştirip demiyorum hic birine iyi diyemedim. Öteki takimim baya iyi yalniz.

4231

RVP

Reus-Iniesta-Silva

Modric-Schwein

Alba-Komp-Ramos-Lahm

Casillas.

N5

Geri
Üst Alt