FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

@Arif Ulu İyi dileklerin işe yaradı. Teşekkür ederim. :D

8nRNjQ.png

Beyler tiki taka kisa pas / possesion game mümkün mi bu mod da ?

Sanki cabuk direk oyunla daha basarili oluniyor ?

* LG G2 Tapatalk *

Haydaaaaaaa özgüre de cikdi bu aralar bedava ta cr7 mi dagitiyorlar

Baska ne cikdi ?

Ehh 2mil coinslara da ciksin

* LG G2 Tapatalk *

42. pack de çıktı. 210K sonra Ronaldo hediye ettiler. Sonra açmadım duruyor para. Maç yaptım denemek için 2-2 bitti. Ronaldo ile de yenemedim. :(

İniesta, Schwein, Neuer çıktı üst düzey. Hatta aynı packten Mertens, Torres, Khedira, Mata çıktı. Senin beddualar ters tepti yani. :)))

Vidal, Balotelli, Özil, Navas ve Dante çıktı

Sevabına bana şöyle bi 100k atın da bir iki pack açayım world cup ta :D

Beyler tiki taka kisa pas / possesion game mümkün mi bu mod da ?

Sanki cabuk direk oyunla daha basarili oluniyor ?

* LG G2 Tapatalk *

FIFA 14'de öyle birşey mümkün değil. Pas oyunu oynayabilirsin ama çok dikkatli olman lazım, pas attıktan sonra oyuncuyu hangi yöne doğru çevirip kontrol edeceğin önemli.

Yalnız Dünya kupası modunda ki oyun bence genel olarak Fifa 2014'ten çok daha zevkli la size de öyle geliyor mu?

Daha estetik daha esnek oyuncular..

Çalım atabiliyosun mesela :D

Benim merak ettiğim fifa 2015 gelene kadar bu world cup modu kalacak mı oyunda coinsleri yatırıyoruz anasını satıyım dünya kupası bitince bu mod silinmesin :D

Yalnız Dünya kupası modunda ki oyun bence genel olarak Fifa 2014'ten çok daha zevkli la size de öyle geliyor mu?

Daha estetik daha esnek oyuncular..

Çalım atabiliyosun mesela :D

aynen bu mod daha zevkli. pace düsük forvetler bile baya is yapiyor, diger modda baya zordu öyle adamlarla gol atmak.

1 5k Packdan

Zuniga, Bender, Hummels ve Mandzukic cikdi :D

60k Packlerden cikanlar:

Torres

Mandzukic

Muriel

Lamela

Bender

Guarin

Hummels

Koscielny

Zuniga

Ronaldo'yla şut çekecem diye maç kaybettim. :D Çok zevkli saçma sapan yerlerden vuruyorum deniyorum roket gibi gidiyor.

Geri
Üst Alt