FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Custom tactics ne senin, buna dikkat ediyormusun yoksa iyi oyuncu ile her taktik is yapar mi diyorsun.

Bu sıralar hic mac kazanamiyom sorun bendemi taktikte mi anladım

★★★》☆

Bir müddet yaptım sonra kaldırdım. Ama speed'ı artırmak gerekiyor herhalde yoksa bilhassa RW ve LW çok geride bekliyor ki Ronaldo olmasına rağmen, koşu yapmıyor.

Sürekli ayn kadro ve taktikle oynayınca olmamaya başlıyor sanki bilmiyorum kasti mi yoksa bahane mi buluyoruz :D

Bir müddet yaptım sonra kaldırdım. Ama speed'ı artırmak gerekiyor herhalde yoksa bilhassa RW ve LW çok geride bekliyor ki Ronaldo olmasına rağmen, koşu yapmıyor.

Sürekli ayn kadro ve taktikle oynayınca olmamaya başlıyor sanki bilmiyorum kasti mi yoksa bahane mi buluyoruz :D

kadro cok iyi degil sanirim ondan bu durumlara düştüm. Taktik olayi da bi ise yaramadi bu sefer taktik filan uygulamiyacam aksam tum paraya pack acicam umarım iyi oyuncu cikar.

★★★》☆

bi ronaldoaaa da benden :D

7j4DiJJ.jpg

Yuhhh

Bize niye bunlar çıkmıyor

Banada cika cika kaleci BRAVO cikiyor

★★★》☆

ya bırak allahını seversen kadromda cr 7 bilmem ne var diye saçma sapan hatalar oluyor defans kabak gibi açılıyor sokarım böle işe

casillas malını koyma her topu sektiriyor. bi de bu sistemde çok adam kaçıyor arkaya

Bu sistemi baya beğeniyordum da şimdi bi maç oynadım, lagliydi ve herif ultra defensive oynuyordu gerçi ama pek beğenmedim. Başka formasyon istiyorum da o da zor :redface:

Moutinho ufacık adammış yav, onun yerine Xabi falan koyup sol beke Coentrao'yu mu alsam ki?..

3-5-2 yada 4-5-1 donus yapma vaktim geldi

★★★》☆

500K açtım.İyi çıkan kartlar.

RVP

Kompany

Casillas

Sturridge

Fabregas

Hummels

Mata

Lavezzi

Muller

Dzeko

Xavi

İşin ilginç yanı tüm ispanya milli takımı çıktı bana.Bir tek istediğim adam Diego Costa çıkmadı.

500K açtım.İyi çıkan kartlar.

RVP

Kompany

Casillas

Sturridge

Fabregas

Hummels

Mata

Lavezzi

Muller

Dzeko

Xavi

İşin ilginç yanı tüm ispanya milli takımı çıktı bana.Bir tek istediğim adam Diego Costa çıkmadı.

Bana çıkanlar

RVP

Şıvaynştayger bu ikisini bug varken çıkarmıştım singleda tekli packlerden

Robben

Hazard

Neymar

Vidal

Hulk

Marcelo

Lucas

Modric

Ramos

Chiellini

Boateng

İlkay

Kroos

Mesut

Alba

Walker

Navas

ama kaleci çıkmıyor

Casillas,Neuer,Buffon hiç biri çıkmadı :D

Robben 91 olmuş bu arada şimdi attığım resimde farkettim :D

10 tane pack açtım

Hazard

De Bruyne(kullanmadım daha)

Courtois

Lahm

Pepe(kullanmadım daha)

sistemide 4-5-1 yaptım ve ilk defa yarı finale kadar geldik:)

PAck açmaya devam

Takımda Moutinho-Xabi, Alba-Coentrao değişiklikleri yapıp, Agüero ile Messi'nin yerini değiştirince (Messi'yi forvete Agüero'yu CAM'e koydum) daha iyi oynamaya başladım ve 4 maçımı da kazandım.

5 maçta

Messi 7 gol 2 asist

Ronaldo 5 gol 2 asist

Neymar 2 gol kaç asist bilmiyorum

Agüero da 1-2 gol falan kaç asist bilmiyorum

Persie çok iyi ya. Bende de asist ve gol toplamı oynadığı maç sayısından fazla :005:

Geri
Üst Alt