FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Ulan şansa bak ya :redface: Ronaldo, Robben, Rooney çıkacağına Messi çıkıyor 2. kez :redface:

M5Lmutv.jpg

:D :D :D :D

Ronaldo sende cikmaycak,bosunda deneme. :D

:( allahim be 3 yildir fut oynuyorum ne ibra,ne messi,ne ronaldo cikti. ah ah ah :(

Bana 2 sene önce ilk defa UT oynamaya başladığımda açtığım ilk paketten ibrahimovic çıkmıştı bende Premium paketlerden hep böyle adamlar çıkıyor sanıp 15K'ya satmıştım :D böylece 2 Premium paket açıp Ronaldo falan çıkartacaktım hesapta ancak meğer işin aslı öyle değilmiş o gün bugündür bidaha göremedik öyle bir adam

Yeni cikanlar roni xavi lahm hummels boateng mertesaker vuhu

Xavi nasi ya 88 overall var

Bana 2 sene önce ilk defa UT oynamaya başladığımda açtığım ilk paketten ibrahimovic çıkmıştı bende Premium paketlerden hep böyle adamlar çıkıyor sanıp 15K'ya satmıştım :D böylece 2 Premium paket açıp Ronaldo falan çıkartacaktım hesapta ancak meğer işin aslı öyle değilmiş o gün bugündür bidaha göremedik öyle bir adam

:D ben aglaycaktim ya, ibra icin en az 1 Milyon coins alaycaksin market'ta satarsan...:(

Bastian'ı buldum bu arada

Üst düzey topçulardan RvP ve Messi dışında hepsi çıktı sanırım.

edit: Di Maria da yok.

İkinci world cup'ı da kazandım, pack şovumu yaptım ama ne Ronaldo var ne de Messi..

Ya ben 150 tane falan pack açtım WC modunda, iyi diyebileceğim bayağı oyuncu çıktı ama şimdi de hangi taktikte hangi birini oynatacağımı bilmiyorum :D

Kalede Neuer-Buffon-Valdes-Reina-Hart

Stoper Ramos-Pique-Kompany-Boateng-Barzagli-Dante-Pepe.

Sol bek Clichy-Cole-Baines-Verthongen

Sağ bek Srna-Juanfran-Walker-Sagna.

Orta saha Marchisio-Götze-Sneijder-Isco-Candreva-Xavi-Pirlo-Xabi-Mesut-Busquets-Xavi Martinez-Dembele-Cazorla-De Rossi-Motta-Witsel-Carrick-Veloso

Kanat Schürrle-Pedro-Hazard-Mirallas-Nani-David Silva-David Villa-Müller-Lens

Forvet Messi-Dzeko-Gomez-Diego Costa-Huntelaar-Klose-Soldado-Benteke-Giroud

Bu oyunculardan kurulu bir 11 hatta 18 alayım lütfen :D

Ya ben 150 tane falan pack açtım WC modunda, iyi diyebileceğim bayağı oyuncu çıktı ama şimdi de hangi taktikte hangi birini oynatacağımı bilmiyorum :D

Kalede Neuer-Buffon-Valdes-Reina-Hart

Stoper Ramos-Pique-Kompany-Boateng-Barzagli-Dante-Pepe.

Sol bek Clichy-Cole-Baines-Verthongen

Sağ bek Srna-Juanfran-Walker-Sagna.

Orta saha Marchisio-Götze-Sneijder-Isco-Candreva-Xavi-Pirlo-Xabi-Mesut-Busquets-Xavi Martinez-Dembele-Cazorla-De Rossi-Motta-Witsel-Carrick-Veloso

Kanat Pedro-Hazard-Mirallas-Nani-David Silva-David Villa-Müller-Lens

Forvet Messi-Dzeko-Gomez-Diego Costa-Huntelaar-Klose-Soldado-Benteke-Giroud

Bu oyunculardan kurulu bir 11 hatta 18 alayım lütfen :D

4-3-3(2) dizilizimde

Neuer

Ramos-Kopany

Baines derim Talha Cole der

Srna derim ama Walker tercih edilir genelde

DMC Busquets veya De Rossi

CM'ler Götze ve Isco

Hazard LW, Müller RW (pace'e dayalı oynuyorum diyorsan Nani)

Forvet Benteke

Geri
Üst Alt