FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Renktaş maç yapıyorum da oyunda kadro bakımından eşitlik diye birşey yok bende 75-77 overall adamlar var bir rakip geliyor Di mariası,rooneysi,wilshere'ı maç yaparak olacak iş değil oyuna geç başlamanın dezavantajı cok fazla

kardes sana balik vermeyecegim

balik tutmayi ogretecegim

aboubakar.png

45001742.png

ABOUBAKAR VE DOUMBIA IKILISI

adami mactan kacirttirir innit

hangi preset veya custom ne custom

Build Up Play:

Speed: 30-55 arasi

Passing: 60-65

Positioning: Organised

Chance Creation:

Passing:50-70 arasi

Crossing: Kafaci adamin varsa normal yap, yoksa az yap

Shooting: Lots (70 civari)

Pos: Free Form

Defence:

Pressure ve Aggression: max 15 yap ki one firlamasinlar. Yine firlarlar EA istediginde ama genelde geride duruyorlar, rahat kapatiyosun.

Width: Su ana kadar hicirinin faidesini gormedim 55-60 civari tutuyorum.

Line: Cover

Beyler bugun Playstation ve Fifa aldim kayitlar indirmelerde anam agladi . En son origin ID soruyor Fifa icin nerede bu Origin ID yardim ederseniz sevinirim :( ?

kafayi yedigimden anlamamisim kendimiz olusturuyomusuz :D

Pahalı oyuncu iyi oyuncu demek değil ki. Oyundaki en iyi adamlardan biri De Bruyne 600 coin..Bir maçta alıyorsun o kadar zaten. Eder çok sağlam forvet o da 500-600 coin. Sakho var defans için ne bileyim. 300-500 coine enfes adamlar var. Pahalı oyuncular çoğu zaman fiyatını karşılamıyor zaten.

Pahalı oyuncu iyi oyuncu demek değil ki. Oyundaki en iyi adamlardan biri De Bruyne 600 coin..Bir maçta alıyorsun o kadar zaten. Eder çok sağlam forvet o da 500-600 coin. Sakho var defans için ne bileyim. 300-500 coine enfes adamlar var. Pahalı oyuncular çoğu zaman fiyatını karşılamıyor zaten.

Ronaldo karsiliyor mu

Geri
Üst Alt