FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

En iyi oyuncum Diego Costa. Lizzi diye bir eleman çıktı Lw pozisyonunda manyak oynuyor. :D Diego costa efsane bence. Çeyrek finale çıktı kısıtlı kadromuzla. Packlerden bir bok çıkmıyor.

Orta Yapildinda ST kim olsun kafa gol icin?

Mandzukic vs Cavani

robben ve dani alves cikti ayni packten

guzel zamanlar

Hekrez 4411 diyor..bende4411 ile bi sansimi denim.

Kadrom bu olacakdir:

Mandzukic

Agüero

DMV* Yaya Gündogan Wallcot

Depay/Mertens/Varela

4411 ile daha cok sakin pasli oyun mu ..yoksa direk hizli oyun..

Kanat üzeri atak yoksa ortadan mi geldin daha cok?

ortadan gittim de rossi-rossi-balotelli ile

beklemediğim bir şampiyonluk oldu açıkçası

bu arada chem önemli senin o kadronun chemi baya düşer arifcim

bu arada wc packlerinden bi şey çıkmadı ama onlardan gelen bir packtan cavani çıktı normal utde :D

Bu EA UT'yi futbol diye yutturuyor valla saçma sapan bir şey adam gibi bir rakipleri olsa keşke, az önce bir maç yapıyodum 4-3 öndeydim dayanamadım alt+f4 yapıp çıktım çok mekanik bir yapısı var

Bastian bekliyor, RvP istiyoruz, gruptan çıkınca verilen iki oyuncudan Webo ve Ziegler çıkıyor. Paket açıyoruz aynı paketten Idris ve Osman diye iki adam çıkıyor.

ortadan gittim de rossi-rossi-balotelli ile

beklemediğim bir şampiyonluk oldu açıkçası

bu arada chem önemli senin o kadronun chemi baya düşer arifcim

bu arada wc packlerinden bi şey çıkmadı ama onlardan gelen bir packtan cavani çıktı normal utde :D

Vallahi Yaya ve Agüero yi macin baslangicinda oyuna dahil edecem..böylece cikan Oyuncularin CHEM i alicaklar

4-4-1-1 icin Custom Tactic veya Prest Tactic (FIFA tacticalari) tavsiyeler var mi

Neymar'ın FUT:WC kartı 88 oldu. Normal FUT'ta da 88 iMOTM çıktı. WC'de LW, FUT'ta CAM

In-game stats'i de dostlarımla paylaşmak için ekran görüntüsü aldım:

zmkdf6c.jpg

Ulan şansa bak ya :redface: Ronaldo, Robben, Rooney çıkacağına Messi çıkıyor 2. kez :redface:

M5Lmutv.jpg

Geri
Üst Alt