FIFA Ultimate Team

Bu Siyah kartlar realde haftanın oyuncusu seçilen oyuncularamı veriliyor

Ekli dosyayı görüntüle 7083

Kadro oluştur diyip 2.takımı öylemi oluşturuyoruz bu Galatasaray kadrosunu hic bozmak elimden gelmiyor

Squad Selector dan yeni takım oluştur. 2takımın olsun. Birinde 2.takımının oyuncuları yedekte dursun. Diğerinde ise as takımındaki oyuncuların yedekte dursun.

Bu Siyah kartlar realde haftanın oyuncusu seçilen oyuncularamı veriliyor

Evet. Her çarşamba o hafta iyi oynayan futbolculardan kurulu bir takım oluşuyor ve paketlerden çıkıyor bir hafta boyunca

Ben de 4-2-3-1'e döndüm.

Hazard-Yaya-Fellaini-Valencia

Nasri

Jovetic

Cazorla daha MC gibi oynuyor geriden oyun kuruyor pasör bir adam. Nasri daha çok gole yakın orta sahaya falan gelmiyor pek.

Hazard ve yaya benim de aklımda

Pack sansı bekliyoz:)

Tapatalk ile gönderildi

Arkadaşlar görüntü ayarlarından verim almak için ne yapmamız gerek?

Ben şuanda ATI Radeon Hd7670m-2 GB ile aşağıdaki ayarları kaydettim.

Ama istediğim performansı alamıyorum, son 1-2 gündür daha fazla kasıyor.

K5Y9NUo.jpg

Bu arada laptopı tv'ye bağlayıp oynuyorum.

TV'ye bagladigindan ekran karti veya islemci zayif kalabilir...

Menajer futbolculara ne gibi katkı yapıyor yahu?

Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile topu sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.

Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile top sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.

Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.

Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.

Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.

talha aga haftanın oyuncusu tahminin varmı ? saolsun lukaku dediğin gibi çıktı sayende cebimize para girdi :D

70-80 K gibi paraları nasıl topluyorsunuz ben bu Cumartesi başladım UT'ye param hiç artmıyor bide 9. lig 7. lig falan diyorsunuz bu liglere nerden katılıyoruz?

Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.

Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.

Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.

Bazıları yolunu bulmuş legacy defending kullanıyolar UTde.Normal şartlarda öyle 3-4 kişiyle basmaları topu otomatik olarak takip etmeleri mümkün değil.

İlk gün oynadık hevesim kursağımda kaldı akşam çalışmayı durdurdu hatası verdi tekrar indiriyorum bende umarım sorun çıkarmaz bu sefer.

Oyunda pres anlayışı tamamen değişmiş la çok hoşuma gitti artık abuk subuk uzun paslar ve paceli forvetleri durdurmanın yolları daha güzel olmuş her top geçmiyor..

Valla çok iyi tam benim oyun konseptime uyuyor kanatları kullanarak dağıtıyorum zaten benim amacım hep çizgilerde oyun oynamak hiç göbekten gitmem o yüzden çok rahat oynuyorum :)

Geri
Üst Alt