FIFA Ultimate Team

Division arttıkça oyun zevksiz hale gelmeye başladı.Patch falan gelmezse.Normal Season a başlarım heralde.

div3 berbat. sürekli savunma arkasına top veya orta kafa kovalıyor hepsi.

aynen ya ,nasil oyundan mutlu oluyorlar anlam veremiyorum

Ilk firsatta L1+Ücgen yapiyorlar

Yada cizgiye inip Orta acip Kafa golü atmak..Ea oyunun icine etmis resmen.Pace'i kapatalim derken diger seylerle hic ugrasmamislar

Corners OP

Headers OP

Finesse OP

L1+Ücgen OP

geçen sene 7 sezon offline lig oynadım belki bi süre öyle yaparım daha zevkli olur en azından.

4.ligde 2 macim kaldi 4-2-2 deyim

2 macda 6 puan alirsam Title'i aliyorum,1Galibiyetlede Ligden cikiyorum.

Herkez kadrolari kurmus vallahi.Bende kururum ama Fiyatlarin daha cok düsmesini bekliyorum

Belki bu Carsamba TOTW cikinca 200kye bir Ingiltere ligi kadrosu kurabilirim

oyunun tüm olumsuzluklarına rağmen düşük bütçeli kadroyla mücadele veriyorum bide.4-2-2-2 oynuyorum.Div3 te falan başarı için kanatlı sistem forvetede hava toplarında etkili birini koyup oynamak lazım.O zamanda oyundan ve futboldan anlamayanlardan farkın kalmayacak.

BVUuy-1CcAAEQ1y.jpg:large

seasonda bu hatayı alıyorum

bu sorunu yaşayan var mı?

Webapp acıcaktım ulti güvenlik sorusunu hatırlamadım sonra yanlışlıkla hesabı kitledim galiba nasıl açıp soruyu değiştirebilirim beyler

Geçen yıl sezonun başında aynı hatayı yaptım. Kilitlendikten sonra ne yaptıysam açamadım. Canlı yardıma bağlan, umarım yardımcı olurlar.

Abuzerlere karsi pas yapiceksin kardes adami delirtecek sonra kontradan vuracaksin. Iyi fifalar

Iyi Patch bu Hafta cikiyormus

PCs Icin cikmis coktan PCs oynuyan arkadaslar yokmu aramizda ?

Patche den sonra bir degisiklik olmus mu ?

Sen Div. 2'desi degil mi su anda ? Sen bu "köpeklere" karsi nasil oynuyorsun. Yoksa sende mi onlar gibi oynuyorsun :asd: Baska türlü yenmek mümkün degil bunlari.

Yok ben tactical defending oynarim hep onu diyorsan. :D

Ilk 3 macimi yendim 9 puan yaptim. Ardindan 2 mac üst üste kaybettim, cok sanssiz bir sekilde. Ama 1. lig'e rahat bir sekilde cikarim.

Acikcasi rakipleri ben pek güclü bulmadim. Hic bir ligi tekrar oynamadan sampiyon ola ola ciktim buralara. Ama sunu söylim, en cok 3. lig de zorlandim :D 2. lig daha kolay gibi, ama bakalim, belki 5 mac bana zayif rakipler rastgeldi :D

Bu arada, 7 pack actim, bi halt cikmadi ulan yazik be.

Onlenemeyen bir düşüş söz konusu ya 8. lige kadar düştüm 4 maç kaldı bir galibiyet bir beraberlik ligde tutacak beni muhtemelen buradan da düşecem kafayı yemek üzereyim iyi oynadığım halde yeniliyorum :D

Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile topu sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.

Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.

Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.

Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.

Oyunu aldım alalı resmen depresyona girdim. Daha şimdi maçtan çıktım,5 tane gol yedim 5 golü 4'ü kafa golü. Ortalar rezalet şekilde gol oluyor. Benim adamalarım koşmuyorlar onlar mübarek at gibi koşuyor. Toplamda 3 pas yapamıyoruz. Vallahi billahi moralim bozuldu iyice. Sanırım ben bu oyunu bilmiyorum,oynayamıyor. Ezikliğe gitti iş artık iyice. :)

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi zaten öne zor geçiyoruz hoopp oyundan atıyor fifa14 menüye yönlendiriliyorsunuz diyor bana dnf adam 3 puan. 6.ligten 8.lige düştüm. Şu anda 8. ligte pençeleşiyoruz.

Bunlara bir önlem alınamaz mı yahu. Delirmek üzereyim. @Şerafettin KOÇ senin bir bilgin yok mu.? Yardım edin vallahi ölmek üzereyim. Tamam kadromda o kadar iyi değil ama off be ne bileyim. :D

Sanırım ben bu oyuna göre değilim. :(

Yok ben tactical defending oynarim hep onu diyorsan. :D

Ilk 3 macimi yendim 9 puan yaptim. Ardindan 2 mac üst üste kaybettim, cok sanssiz bir sekilde. Ama 1. lig'e rahat bir sekilde cikarim.

Acikcasi rakipleri ben pek güclü bulmadim. Hic bir ligi tekrar oynamadan sampiyon ola ola ciktim buralara. Ama sunu söylim, en cok 3. lig de zorlandim :D 2. lig daha kolay gibi, ama bakalim, belki 5 mac bana zayif rakipler rastgeldi :D

Bu arada, 7 pack actim, bi halt cikmadi ulan yazik be.

Harbiden ben bu oyuna göre değilim. :(

Harbiden ben bu oyuna göre değilim. :(

Sakin Gökhan, hemen pes etmek yok :D

Yahu siz yine iyisiniz, tas gibi kadro kurmus herkes packler sayesinde. Ben yine 76li Assaidiler ile buralara geldim :D Bende söyle Willian li Jovetic li kadro isterdim ama coins yok. En güclü adam Valencia o da 83 :D Gerisi cöp :D

Ama Hart, Glen Johnson ve Essien'i aldim. Yine de cok zayif kadrom var digerlerine göre. Adamlarda Falcao-Cavani ikilisi var hayret birsey ya.

Sakin Gökhan, hemen pes etmek yok :D

Yahu siz yine iyisiniz, tas gibi kadro kurmus herkes packler sayesinde. Ben yine 76li Assaidiler ile buralara geldim :D Bende söyle Willian li Jovetic li kadro isterdim ama coins yok. En güclü adam Valencia o da 83 :D Gerisi cöp :D

Ama Hart, Glen Johnson ve Essien'i aldim. Yine de cok zayif kadrom var digerlerine göre. Adamlarda Falcao-Cavani ikilisi var hayret birsey ya.

Kanka benim kadrom o kadar iyi değil ki. Vasatta değil ama ne bileyim abi her maç tokat yemekten oyundan soğudum. :D

Kanka benim kadrom o kadar iyi değil ki. Vasatta değil ama ne bileyim abi her maç tokat yemekten oyundan soğudum. :D

Basarili olmak istiyorsan bu oyunda cidden iyi defans yapacaksin. Ben mesela en fazla 2 gol yiyorum, o da zor. (UT de)

Bu Tactical Defending olayini cözdünüzmü kafa rahat. ben FIFA 12den (yeni cikmisti o sene) beri bunun üstünde cok durdum.

Ya bende alıntı yapma sorunu var Tapatalk'tan girince zaman zaman alıntı yapamıyorum. @Hakan Delikanlı. Tactical defenfing mecbur zaten online oynamak için. Sen herhangi bir custom tactic kullanıyormusun. High pressure mi oynuyorsun onu demek istedim. Team Press filan yapıyormusun. Benim oynadığım rakipler alanları hiç boş bırakmıyor. Forvet oyuncuları benim stoperlerimin içinden geçiyor. Adamlar kendileri defans yapmıyor bilgisayarı defans yaptırıyor.

Geri
Üst Alt