Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Div 3'e rahat çıktım. Bakalım nasıl rakipler burada...
div3 berbat. sürekli savunma arkasına top veya orta kafa kovalıyor hepsi.
Ben Arfa bi dene Abi...
https://www.futhead.com/14/players/2768/hatem-ben-arfa/
ben de aliyorum büyük ihtimalle...cok pahali de degil... 5-6 k falan
Webapp acıcaktım ulti güvenlik sorusunu hatırlamadım sonra yanlışlıkla hesabı kitledim galiba nasıl açıp soruyu değiştirebilirim beyler
Div 3'e rahat çıktım. Bakalım nasıl rakipler burada...
Sen Div. 2'desi degil mi su anda ? Sen bu "köpeklere" karsi nasil oynuyorsun. Yoksa sende mi onlar gibi oynuyorsunBaska türlü yenmek mümkün degil bunlari.
Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile topu sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.
Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.
Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.
Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.
Yok ben tactical defending oynarim hep onu diyorsan.
Ilk 3 macimi yendim 9 puan yaptim. Ardindan 2 mac üst üste kaybettim, cok sanssiz bir sekilde. Ama 1. lig'e rahat bir sekilde cikarim.
Acikcasi rakipleri ben pek güclü bulmadim. Hic bir ligi tekrar oynamadan sampiyon ola ola ciktim buralara. Ama sunu söylim, en cok 3. lig de zorlandim2. lig daha kolay gibi, ama bakalim, belki 5 mac bana zayif rakipler rastgeldi
Bu arada, 7 pack actim, bi halt cikmadi ulan yazik be.
Harbiden ben bu oyuna göre değilim.![]()
Sakin Gökhan, hemen pes etmek yok
Yahu siz yine iyisiniz, tas gibi kadro kurmus herkes packler sayesinde. Ben yine 76li Assaidiler ile buralara geldimBende söyle Willian li Jovetic li kadro isterdim ama coins yok. En güclü adam Valencia o da 83
Gerisi cöp
Ama Hart, Glen Johnson ve Essien'i aldim. Yine de cok zayif kadrom var digerlerine göre. Adamlarda Falcao-Cavani ikilisi var hayret birsey ya.
Kanka benim kadrom o kadar iyi değil ki. Vasatta değil ama ne bileyim abi her maç tokat yemekten oyundan soğudum.![]()