Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Moyes isteyen varsa satabilirim PS3 e
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buda benim deminki kreasyonum
Ekli dosyayı görüntüle 7112
hyani bence dengeli oldu ne dersiniz. yekda ve umutun kartlari guzel
Umut'un neyi güzel Allahina ? ,adamin Workrateleri High/High,Yavas,Driblingi iyi degil
Ama Kaleci Leno harika bir secim olmus.bende 200k kenarda var yinede Leno'yu oynatiyorum.Adam Buffon gibi
81 finishing positioning 79 strength sadece agility dusuk. ayrica h/h sorun diil forvette, charles diye bi herif kullandim adam gayet iyiydi
Vallaha Ben High/High Forvetlerle hic oynuyamiyorum.Ilerde belki Atleticodaki Diego Costa'li bir kadro yapabilirim yada
Tevez üzeri
İki ayrı kadro kurunca fitnesstan mı tasarruf ediliyor mantığı nedir? Yoksa diğerinden sıkıldığınız için mi kuruyorsunuz?

bu sene denedinmi. gecen sene h/hler kepazdi ama bu sene duzeltmisler
Bu Chemistry'nin yanında yazan M ve H falan ne oluyor beylers
Vallaha Ben High/High Forvetlerle hic oynuyamiyorum.Ilerde belki Atleticodaki Diego Costa'li bir kadro yapabilirim yada
Tevez üzeri
Workrate. İlk önce attacking workrate, ikinci olarak defending workrate yazılıyor. Yani High Attacking WR ve Low defending WR olan birinde H/L yazar mesela.
Workrate de ne demek? Oyuncu oyunun o bölümünde (ofans ve defans) workrate değeri kadar yer alıyor demek. Low'sa nadiren, Medium'sa zaman zaman, High'sa çoğu zaman.
Bu sene H/H forvetleri çok etkilemiyor fark ettiğim kadarıyla (fitness hariç) ve H/H'den nefret eden biri olarak. Kanatlarda belirgin ama ve orta sahada.