FIFA Ultimate Team

talhanin 2 ayri ligden kadro kurmasina ve hayrinin nonrare kadro kurmasina bitiyorum

Chemistry kartlarının seviyesini nasıl yükseltiyorsunuz? Yani bakıyorum benimkiler 1 ama koyduğunuz resimlerdekilerin sayıları 7-8-9-10 gibi. Nasıl yapacağız bunu? Birde yükseldikçe ne oluyor???

tf8ty.jpg

Yeni kadrom. Biraz defansif oldu sanki ama bakalım görücez

Ulan serefsizin oyunu, illa gol yedirecek ya illa yedirecek

Millet öyle bi orta açıyor ki top adamın kafasına çarpıp gol olacak neredeyse. Benimkiler dağlara taşlara gidiyor.

IF Januzaj da çıkmış :D 64 overall.

68 pace 29 strength..gelmiş geçmiş en vasat IF kart herhalde

Mitroglu da 2. IF'i çıkan ilk oyuncu oldu herhalde

91 Strength

96 Finishing

95 Shot Power

83 Heading

müthiş

bu if kartlarındaki özellikler oyunda o kadarda etkili olmuyor.Script oldugu için isterse finishingi 250 olsun.Sadece görsel olarak kandırmaca oldugunu düşünüyorum.Tabi normal oyuncuya göre etkili.Geçen sene bizzat şahit oldum. 92-93 overall olması lazım Cavani vardı bende 1,5 milyon falandı..Normal Cavani ile aralarında pek fark yoktu.

Bu sene nasıl olur bilemem.Bi tane if kartlı oyuncu düştü elime ama hiç denemeden sattım.Öyle adamlarla oynayınca momentuma daha fazla yakalanılıyor.Rakiplerde bu doğrultuda geliyor karşına.İf kartlı değilse takımın 20 maçın 1 tanesinde karşında öyle rakip oluyor.Gücüne göre yani.

div 2 sezonuna buakşam başlıyorum. Kaleye Cech i aldık bakalım.

4231 dizilişine döndük döneli daha az gol yemeye başladık. Kazanma alışkanlığımızı geliştirdik. Beklerimin zayıflığından dolayı çok gol yiyiorum.

4231 dizilişine döndük döneli daha az gol yemeye başladık. Kazanma alışkanlığımızı geliştirdik. Beklerimin zayıflığından dolayı çok gol yiyiorum.

daha oyunun hakimi olunuyor o formationla.Ben maç içinde öndeyken dönüyorum bazen.Topla oynama oranı 65 i buluyor.Bahsettiğim 3 Cam li tabi.

Geri
Üst Alt