FIFA Ultimate Team

2. kadro baya sağlam.

Bi de Belçikalı menajer al, Courtois 8 chem olsun. :ka19: Hatta Sakho veya Vertonghen yerine Miranda'yı al, sol stopere koy, sol beki Filipe Luis yap tam olsun. :D

Emin misin? :D Torres»Jovetic oluyor ama 1. kadroda. Jovetic'e bir de HAWK eklersem gol makinesi olabilir. Ayrıca Wilshere'in hem dribling hem hızı daha iyi. Paulinho'nun bu iki özelliği de Wil'den düşük. Hücumda sıkıntı yaratmaz mı?

Bir de Belçikalı gold menajer yok. Silver mı olsun?

Emin misin? :D Torres»Jovetic oluyor ama 1. kadroda. Jovetic'e bir de HAWK eklersem gol makinesi olabilir. Ayrıca Wilshere'in hem dribling hem hızı daha iyi. Paulinho'nun bu iki özelliği de Wil'den düşük. Hücumda sıkıntı yaratmaz mı?

Bir de Belçikalı gold menajer yok. Silver mı olsun?

BPL1 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Bu kadroyu diyordum zaten ya karıştırmışım :D

Silver olur. BPL kartı da uygularsın menajere böylece diğer oyuncular da faydalanır menajer kimyasından.

Ama Miranda & Luis'i düşün derim. :D

Talha sence benim portekiz takımı mı yoksa senin önerdiğin ucuz BPL kadrosu mu daha efektif oynar?

Hiç net bişey söyleyemem cidden. Senin kadro da iyiydi zaten. Bence sen senin kadroyla başla, nasılsa Div10 falan kolay olur, yükselirsin. Hem para yapmış olursun daha iyisini kurarsın :encouragement:

Hiç net bişey söyleyemem cidden. Senin kadro da iyiydi zaten. Bence sen senin kadroyla başla, nasılsa Div10 falan kolay olur, yükselirsin. Hem para yapmış olursun daha iyisini kurarsın :encouragement:

Bakalım Gs ve Portekiz kadrolarıyla hiç değiştirmeden kaç division gidebileceğim. :D

Renktaşlar bana 2 tane Chemistry kartı çıktı biri Maestro diğeri de Architect Maestro'yu Selçuk'a Architect'i Melo'ya yapayım diyorum sizce doğru olur mu basic olarak mı kalsın ne yapayım?

Renktaşlar bana 2 tane Chemistry kartı çıktı biri Maestro diğeri de Architect Maestro'yu Selçuk'a Architect'i Melo'ya yapayım diyorum sizce doğru olur mu basic olarak mı kalsın ne yapayım?

Kadrona bağlı. Mesela ben Melo'yu Architect, Selçuk'u Sentinel yaptım 4-2-3-1'de çünkü Melo H/H olduğundan Selçuk bazen orta sahada tek başına kalabilir, defansının iyi olması lazım. :D Maestro'yu bence Selçuk'a uygulama, SHO, PAS ve DRI özellikleri zaten yeterli.

Kadrona bağlı. Mesela ben Melo'yu Architect, Selçuk'u Sentinel yaptım 4-2-3-1'de çünkü Melo H/H olduğundan Selçuk bazen orta sahada tek başına kalabilir, defansının iyi olması lazım. :D Maestro'yu bence Selçuk'a uygulama, SHO, PAS ve DRI özellikleri zaten yeterli.

Doğru bende 4-2-3-1 düşünüyorum skor sıkıştığında veya zaman zaman Sneijder'i çıkarıp Burak'ı alıp Fatih Hoca style 4-4-2(2) oynatmayı düşünüyorum. Architect Melo için gayet iyi gibi hem pas hem kafa özelliğini arttırıp daha sert ön libero yapıyor. Maestro'yu da işte özelliklerinden değil de adı Maestro Selçuk'a yakışır diye düşünüyordum. :D Olmadı Maestro'yu satıp Sentinel'i alayım.

Doğru bende 4-2-3-1 düşünüyorum skor sıkıştığında veya zaman zaman Sneijder'i çıkarıp Burak'ı alıp Fatih Hoca style 4-4-2(2) oynatmayı düşünüyorum. Architect Melo için gayet iyi gibi hem pas hem kafa özelliğini arttırıp daha sert ön libero yapıyor. Maestro'yu da işte özelliklerinden değil de adı Maestro Selçuk'a yakışır diye düşünüyordum. :D Olmadı Maestro'yu satıp Sentinel'i alayım.

Anchor da düşünebilirsin bak.

Jackleg chemistry kartı olsa da Burak'a yüklesek. :D

Ama Miranda & Luis'i düşün derim. :D

Luis ve Miranda'yı alırsam, hem Miranda-Sakho hem de Courtois-Sakho arasında deadline olmasın diye yine Vertonghen'i takımda tutmak durumundayım. Böyle olunca da defans dörtlüsü H/M - M/M - H/M - H/M olacak, çok sıkıntı yaşarım yani bir tane bile def workrate'i H olan oyuncu yok. Belki ilerleyen zamanda A.Cole'ü düşünebilirim oraya.

Mirko Vučinić 83 rating - FIFA 14 Ultimate Team Player Stats | Futhead

4-4-1-1de CF olarak çok iş yapar Seri A takımına alacağım mutlaka

4-4-1-1'de Jovetić-Vučinić çok etkili olur ama Serie A kadrosunda Jovetić, BPL kadrosunda da Vučinić chem sorunu yaratır. Jovetić Fiorentina'da kalsaydı Serie A'cılar için mükemmel ikili olabilirdi, çift forvette bile.

Luis ve Miranda'yı alırsam, hem Miranda-Sakho hem de Courtois-Sakho arasında deadline olmasın diye yine Vertonghen'i takımda tutmak durumundayım. Böyle olunca da defans dörtlüsü H/M - M/M - H/M - H/M olacak, çok sıkıntı yaşarım yani bir tane bile def workrate'i H olan oyuncu yok. Belki ilerleyen zamanda A.Cole'ü düşünebilirim oraya.

Kırmızı olsun ya nolcak? Full chem olduğu sürece sorun yok da ben Sakho'yu Brezilyalı olarak düşünmüşüm bi an. :D Böyle kalsın iyi iyi.

Evet. Ama 13'te kontrat, fitness falan gitmiyordu, coin de kazanmıyordun, 14'te kontrat & fitness gidiyor, coin kazanıyorsun. :(

Kontrat&Fitness gitmeseydi de coin falan almasaydık. Kontratlar düşüyor, fitnesslar düşüyor, maç sonunda 500 coine kalıyoruz, yeterli değil.

geçen gün 7 lık kart açtık hiçbişey çıkmadı.Tekrar coins 8 oldu.Açsam mı yine ne yapsam

Geri
Üst Alt