FIFA Ultimate Team

Sakho'ya Powerhouse mu Backbone mu daha iyi olur?

Bir de Navas'a ne yapmalıyım? +3 SHO mutlaka olmalı sanırım. Veya Maestro da iyi olabilir Navas'a.

ilginç üç kere kart açtım 7,5. sürekli kontrat çıktı.

oyunda top kontrolü cidden zor

defansif açıdan müdahale eksikligi oluyor

pas oyunu inanılmazo olmş.

direkt maçı alırsın zamanlama yaparsan iyi

şutlar çok iyi.

bruma akıyor acaip.

çogüzel vallahi şimdilik.

drogba alınca acaip olcam

oyunda top kontrolü cidden zor

defansif açıdan müdahale eksikligi oluyor

pas oyunu inanılmazo olmş.

direkt maçı alırsın zamanlama yaparsan iyi

şutlar çok iyi.

bruma akıyor acaip.

çogüzel vallahi şimdilik.

drogba alınca acaip olcam

peki fifa 13'e göre nasıl oyun alınır demi yani çok olumsuz yorum okudum fifa 14 ile ilgili boş yere para vermiyelim?

sz0b8.jpg

Hadi öptüm sizi:f50::f50::f50:

Daha oyun başlamadan Ronaldoları Hazardları koydunuz kadrolara zevk alamayacaksınız oyundan (fakir avuntusu :() :D

Olayı uzatmadan fake olduğunu söliyim paintte yaptım:D ama sabah arkadaşıma attım kudurdu. "Almıcam oyunu haksız rekabet başlarım böle oyuna" diye küfürler yağdırdı:D bende ilk başta 8milyondan falan satılır 1milyonunu sana veririm dedim "kardeşim benim koçum benim demeye başladı:) sonra yarım saat sonra aradım napıyon dedim. Futhead te 1milyon a kadro bakıyom dedi:) yazık dedim acıdım:) itiraf ettim küfür etti karaktersiz:D

Olayı uzatmadan fake olduğunu söliyim paintte yaptım:D ama sabah arkadaşıma attım kudurdu. "Almıcam oyunu haksız rekabet başlarım böle oyuna" diye küfürler yağdırdı:D bende ilk başta 8milyondan falan satılır 1milyonunu sana veririm dedim "kardeşim benim koçum benim demeye başladı:) sonra yarım saat sonra aradım napıyon dedim. Futhead te 1milyon a kadro bakıyom dedi:) yazık dedim acıdım:) itiraf ettim küfür etti karaktersiz:D

Neresini paintte yaptın yav? :D

Millet sansla ROnaldo cekiyor bende Umut'u cektim Gold'dan :sad007:

Evet PC platformunda ilk online maçımı yapmış bulunmaktayım ilk maçımı şansıma İngiltere kadrosuna sahip Türk olan Ozan kardeşimizle yaptım Galatasaray kadrom ile Melo çok iyi olmuş diyebilrim çok iyi top kesiyor pace olayı çoğunlukla düzelmiş Ultimate Team olmasına rağmen tabi yine ara toplarda pace önemli ancak savunma yapması daha rahat savunma oyuncusu bir şekilde yetişiyor. Hamit iki yönlü oyunda gayet faydalı olabiliyor. Drogba zaten şahane.

Evet PC platformunda ilk online maçımı yapmış bulunmaktayım ilk maçımı şansıma İngiltere kadrosuna sahip Türk olan Ozan kardeşimizle yaptım Galatasaray kadrom ile Melo çok iyi olmuş diyebilrim çok iyi top kesiyor pace olayı çoğunlukla düzelmiş Ultimate Team olmasına rağmen tabi yine ara toplarda pace önemli ancak savunma yapması daha rahat savunma oyuncusu bir şekilde yetişiyor. Hamit iki yönlü oyunda gayet faydalı olabiliyor. Drogba zaten şahane.

Nasıl yaptın Türkiye'de erirşim daha acıkmadı ABD vpn si ile mi ?

Oyun geldi İzmir e ayırttırdım. Saat altıda gidip alıcam çoh heyecanlıyım:D

Platform:PS3

chemistryi mahf etmisler deniyor

ne istiyor bu ea spor bizden anlamadim

Geri
Üst Alt