FIFA Ultimate Team

szt07.jpg

Waiting for Willian... :ka25:

Kadronun suanki toplam Tutari ne kadar renktas ?

Eto'o » 48k

Willian » 35-36k olacak muhtemelen

Navas » 29k

Wilshere » 4k

Cazorla » 19k

Sandro » 1.5k

Baines » packten geldi

Vertonghen » 5k

Sakho » 3k

Johnson » 2k

Cech » packten geldi

= yaklaşık 147k

Willian'ı saymazsak 111-112k falan yapıyor

UT'de kimse önüme çıkamıyor. :D :D

Eto'o » 48k

Willian » 35-36k olacak muhtemelen

Navas » 29k

Wilshere » 4k

Cazorla » 19k

Sandro » 1.5k

Baines » packten geldi

Vertonghen » 5k

Sakho » 3k

Johnson » 2k

Cech » packten geldi

= yaklaşık 147k

Willian'ı saymazsak 111-112k falan yapıyor

Coins nerden aldin bu kisa sürede?

Coins nerden aldin bu kisa sürede?

Packten cikan Suarez, Nasri, Bernard, Coutinho, Kaboul gibi oyunculari sattim. Packten cikanlari sattikca Paulinho, Schurrle, Ramires, Taarabt, Mirallas, Miranda, Rafael, Vermealen, Torres, Jovetic, Sandro gibi oyunculari alip kar yaparak sattim. Biraz pack sansi biraz da iyi ticaret ile olusturdum. Gerci Hazard, Toure, Aguero, RvP, Silva, Ozil, Mata, Reus, Aubameyang gibilerini cikartacak kadar sansli degildim ama buna da sukur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Packten cikan Suarez, Nasri, Bernard, Coutinho, Kaboul gibi oyunculari sattim. Packten cikanlari sattikca Paulinho, Schurrle, Ramires, Taarabt, Mirallas, Miranda, Rafael, Vermealen, Torres, Jovetic, Sandro gibi oyunculari alip kar yaparak sattim. Biraz pack sansi biraz da iyi ticaret ile olusturdum. Gerci Hazard, Toure, Aguero, RvP, Silva, Ozil, Mata, Reus, Aubameyang gibilerini cikartacak kadar sansli degildim ama buna da sukur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Peki o packlere alacak coinler nerden geldi?

UT oynarken artık hız 13'teki kadar önemli değil. Çok zevkli maçlar oluyor, öyle alıp yardıramıyorsun kolay kolay.

coin nasıl alıyoruz? :(

Her oynadigin mac sonrasi 400-500 civari coins geliyor. Ayrica WebApp günlük hediyeler veriyor, 500 coins, 1000 coins, 1 gold pack vsvs.

Bende de su an berbat kadro var, tek iyi oyuncu Coutinho ve Arda. Biraz sansli olmaliyiz iste digerleri gibi :) Ama ben sana Arda Turan'i hediye edecem.

Önce oyunu indirip sonra mı key giriyoruz bro? Oyunm gelmişte. :D

PS3 Avrupa çıkış tarihi 26-27 Eylül değilmi (Early Acces hariç) ? Milletin eline nasıl geçiyor oyun ?

Her oynadigin mac sonrasi 400-500 civari coins geliyor. Ayrica WebApp günlük hediyeler veriyor, 500 coins, 1000 coins, 1 gold pack vsvs.

Bende de su an berbat kadro var, tek iyi oyuncu Coutinho ve Arda. Biraz sansli olmaliyiz iste digerleri gibi :) Ama ben sana Arda Turan'i hediye edecem.

benim oyun yarın aktif olacakmış başgan.

Geri
Üst Alt