FIFA Ultimate Team

Iyi, oynamaya basladiginda Arda'yi veririm sana. Sana ilk bronz takim verecekler, pek ise yaramaz. Aralarina Arda'yi koyarsin. Iyi oynayabiliyorsan 1-2 lig yükselerek iyi coins yaparsin. Onunla orta düzey kadro kurabilirsin sonra kademe kademe.

zevk alınır mı peki oyundan o şekilde? ben preorderı kaçırdım şu an hiçbir şeyim yok.

Manager görevleri falan oluyor onları yapınca da verir bir şeyler bir seferlik.

Bana da kod gelmiş girdim şimdi. Ama oyuna başlamak için 26 eylül 01.00'ı bekle diyor.

4 hediye packten bolca consumables hariç, Lucas Leiva çıktı en değerli.

Manager görevleri falan oluyor onları yapınca da verir bir şeyler bir seferlik.

Bana da kod gelmiş girdim şimdi. Ama oyuna başlamak için 26 eylül 01.00'ı bekle diyor.

4 hediye packten bolca consumables hariç, Lucas Leiva çıktı en değerli.

Bana da kod gelmişti. Önce oyunu indirip sonra mı kod giriyoruz?

zevk alınır mı peki oyundan o şekilde? ben preorderı kaçırdım şu an hiçbir şeyim yok.

Bende bu sekilde basladim herkes gibi. Zevk alinir tabi. Ilk baslarda zorlanirsin ama. Cünkü elinde sadece kötü oyuncular yok, bunun yani sira oyuncular her mac sonrasi yoruluyor ve sen fitness kartlari alarak oyunculara vermelisin. Birde oyuncularin kontrat sorunu var. Bunlar icin coins gerekiyor tabi.

Ama söyle 1 lig yükseldiginde rahatlarsin. Istersen de Arda'yi 1.500'e satarsin, ama ne derece faydali olur 1500 coins tartisilir. Hersey senin oyununa bagli. Eger iyi oyuncu isen, hizli sekilde kadronu kurarsin. Ama orta düzey kadrolar ile idare etmelisin bir süre. Tabi pack acip pack'ten degerli oyuncu cikarsa durum farkli olur.

Mesela ben bronz takim ile basladim ve 2. lig'e kadar ciktim o oyuncular ile. Sonra orta düzey BPL kadrosu kurdum, Julio Cesar, Mbia, Parker, Taarabt gibi oyuncular ile. Zaten ligde kalma veya cikma parasi da veriliyor. Yani ilk baslarda zorlanirsin, sonra hersey düzene girer.

Ve Özgür'ün dedigi gibi, ilk baslarda menajer görverleri var 12 tane yanlis hatirlamiyorsam. Onlari da yaparsan pack hediye ediyor.

Ha eger cok iyi oyuncuyum, cehmistry olayi (kimya) pek öenmli degil diyorsun, ilk cesitli liglerden eline hangi gol oyuncu gecerse onunla kadro yaparsin, bir kac lig oynarsin, coins biriktirmek icin. Sonra hazir bir sekilde kadro kurabilirsin. Ben BPL kadrosu öncesi böyle yapmistim, Selcuk vardi, Witsel vardi fln.

Bana da kod gelmişti. Önce oyunu indirip sonra mı kod giriyoruz?

redeem product code diyip yapıştır FIFA 14 diye çıkacak preload seçeneği açıkalacak. Önce indiremezsin zaten kod girmeden.

ayrıca fut diye bir kod daha geldiyse, ilk kodu yapıştırdıktan sonra aynı şekilde bunu da yapıştır. 4 tane hediye ama kıytırık pack verecek.

Bende bu sekilde basladim herkes gibi. Zevk alinir tabi. Ilk baslarda zorlanirsin ama. Cünkü elinde sadece kötü oyuncular yok, bunun yani sira oyuncular her mac sonrasi yoruluyor ve sen fitness kartlari alarak oyunculara vermelisin. Birde oyuncularin kontrat sorunu var. Bunlar icin coins gerekiyor tabi.

Ama söyle 1 lig yükseldiginde rahatlarsin. Istersen de Arda'yi 1.500'e satarsin, ama ne derece faydali olur 1500 coins tartisilir. Hersey senin oyununa bagli. Eger iyi oyuncu isen, hizli sekilde kadronu kurarsin. Ama orta düzey kadrolar ile idare etmelisin bir süre. Tabi pack acip pack'ten degerli oyuncu cikarsa durum farkli olur.

Mesela ben bronz takim ile basladim ve 2. lig'e kadar ciktim o oyuncular ile. Sonra orta düzey BPL kadrosu kurdum, Julio Cesar, Mbia, Parker, Taarabt gibi oyuncular ile. Zaten ligde kalma veya cikma parasi da veriliyor. Yani ilk baslarda zorlanirsin, sonra hersey düzene girer.

Ve Özgür'ün dedigi gibi, ilk baslarda menajer görverleri var 12 tane yanlis hatirlamiyorsam. Onlari da yaparsan pack hediye ediyor.

Bir süre o şekilde yaparım efsane bi oyuncu olduğumu sanmıyorum pek test edemedim kendimi ama oynanmayacak gibi olursa parası neyse verir alırım coin zaten oyun 20 yuroya geldi.

redeem product code diyip yapıştır FIFA 14 diye çıkacak preload seçeneği açıkalacak. Önce indiremezsin zaten kod girmeden.

ayrıca fut diye bir kod daha geldiyse, ilk kodu yapıştırdıktan sonra aynı şekilde bunu da yapıştır. 4 tane hediye ama kıytırık pack verecek.

İşlem tamam iki kodu da hallettim. Şu anda Preloading yapıyor fakat bende bir de kod var. Oyun download linki. Onu da indircek miyim?

İlk packten Arnatoviç çıkıt.:D

szx71.jpg

Şu menajer kartının ne işe yaradığını bilen var mı? Bu kartta da çıka çıka Ruben Castro çıktı..

Şu menajer kartının ne işe yaradığını bilen var mı? Bu kartta da çıka çıka Ruben Castro çıktı..

Chemisty başlığımı okumadın mı :D

Raiffesisen bilmem ne neresi anlamadım ama mesela bende Bundesliga kadrosu başta Wenger var. Bundesliga kartı çıkınca çakıcam üstüne oradan oyunculara +1 chem bonus vericek

Chemisty başlığımı okumadın mı :D

Raiffesisen bilmem ne neresi anlamadım ama mesela bende Bundesliga kadrosu başta Wenger var. Bundesliga kartı çıkınca çakıcam üstüne oradan oyunculara +1 chem bonus vericek

Anladım. Dediğin gibi kartlardan en iyi sayılabilecek Affelay,ruben Castro çıktı. Ne kadar iyi ise artık.:D

Bende siftah yaptim. Su fut icin kodu girmeyi unuttum lan ben yarin gireyim. Bakalim ne cikacak. Bi kac pack actim dandik seyler cikti

Geri
Üst Alt