Bende bu sekilde basladim herkes gibi. Zevk alinir tabi. Ilk baslarda zorlanirsin ama. Cünkü elinde sadece kötü oyuncular yok, bunun yani sira oyuncular her mac sonrasi yoruluyor ve sen fitness kartlari alarak oyunculara vermelisin. Birde oyuncularin kontrat sorunu var. Bunlar icin coins gerekiyor tabi.
Ama söyle 1 lig yükseldiginde rahatlarsin. Istersen de Arda'yi 1.500'e satarsin, ama ne derece faydali olur 1500 coins tartisilir. Hersey senin oyununa bagli. Eger iyi oyuncu isen, hizli sekilde kadronu kurarsin. Ama orta düzey kadrolar ile idare etmelisin bir süre. Tabi pack acip pack'ten degerli oyuncu cikarsa durum farkli olur.
Mesela ben bronz takim ile basladim ve 2. lig'e kadar ciktim o oyuncular ile. Sonra orta düzey BPL kadrosu kurdum, Julio Cesar, Mbia, Parker, Taarabt gibi oyuncular ile. Zaten ligde kalma veya cikma parasi da veriliyor. Yani ilk baslarda zorlanirsin, sonra hersey düzene girer.
Ve Özgür'ün dedigi gibi, ilk baslarda menajer görverleri var 12 tane yanlis hatirlamiyorsam. Onlari da yaparsan pack hediye ediyor.