FIFA Ultimate Team

h2w2qmv4.png

Guarin cokkkkk kötüydü

,hemen vidal aldim adam süper ya. Naingolan de cok cok iyi oynuyor..maaleseef italya liginde adam gibi bir sol bek yok...:/

Sen 5 2 2 1 oynuyorsun, sola Asamoah veya Armero alsana mis gibi. Sağa da Maggio.. Naigolan'ın şutu çok kötü, Pogba veya Pirlo al onun yerine de. Naigolan ve Guarin kötüler. Quadrado'nun yerine de Cerci koyarsan süper olur. Quadrado en rahat savunduğum adamlardan biri oyunda, hızdan başka birşeyi yok.

Beyler ÇOOOOK önemli bir şey soracam..

Şimdi ben oyuna dan dun girip kadromu yaptım. Fakat bu single play leaguede a bundesliga vs. max star rating gibi kısıtlamalı ligler var. Ancak benim kadro bunların çok üstünde. Ne yapacağımı şaşırdım. World Tour'dan başka birşey yapamıyorum..

Şimdi iki sorum var. Birincisi bu "A Bundesliga" ligini kazanınca başka bir lig mi açılıyor?

İkinci sorum ise önerileriniz nelerdir bu konuda..

Rakip tanımayan kadrom, Div2'deyim şimdilik.

Fırsat bulabilirsem Div1'e çıkacağım ama işten güçten vakit kalmıyor. Bayramdan sonraya kaldı artık.

team fittness kartlari squad ekranindayken ucgene basin o cikan menuden apply team .... orada kartlar

Sen 5 2 2 1 oynuyorsun, sola Asamoah veya Armero alsana mis gibi. Sağa da Maggio.. Naigolan'ın şutu çok kötü, Pogba veya Pirlo al onun yerine de. Naigolan ve Guarin kötüler. Quadrado'nun yerine de Cerci koyarsan süper olur. Quadrado en rahat savunduğum adamlardan biri oyunda, hızdan başka birşeyi yok.

Defansif olarak cok kötüyüm,her arka pas gol oluyor. 5221 yaptim biraz daha saglam oldu defans...Pirlo cok yavas duruyor abi,pace cok düsük.

Pogba bilmen daha denemedim,belki bu Cerci denerim bir gün...:)

Beyler ÇOOOOK önemli bir şey soracam..

Şimdi ben oyuna dan dun girip kadromu yaptım. Fakat bu single play leaguede a bundesliga vs. max star rating gibi kısıtlamalı ligler var. Ancak benim kadro bunların çok üstünde. Ne yapacağımı şaşırdım. World Tour'dan başka birşey yapamıyorum..

Şimdi iki sorum var. Birincisi bu "A Bundesliga" ligini kazanınca başka bir lig mi açılıyor?

İkinci sorum ise önerileriniz nelerdir bu konuda..

Single player işine ben bakıyorum dostum. Şimdi her divde sana seçenekler sunuyo. Sana tavsiyem zaten sadece world tour a gir. Çünkü onda kısıtlama yok para çok title ı kaliteli. Diğer saçma sapan şeylere girme. Eğer yanlışlıkla girdiysen o div i tamamlamak zorundasın ona göre ucuz dandik bi takım kur bronz bile olur bitir ondan sonrada world tour dan devam et

Valla coins olayı can sıkıcı bir durum silver kalite oyuncu istiyor benden lige devam edemiyorum.İki tane kupa bitirdim biraz kadroyu topladım fakat hala aynı hatayla boğuşuyorum onu da geçtim 500 600 coin kazanıyorum oyuncu alayım derken çat diye adamın kontratı sona eriyor biri sakatlanıyor parayı nereye kullanacağımı şaşırdım açıkcası :)

Single player işine ben bakıyorum dostum. Şimdi her divde sana seçenekler sunuyo. Sana tavsiyem zaten sadece world tour a gir. Çünkü onda kısıtlama yok para çok title ı kaliteli. Diğer saçma sapan şeylere girme. Eğer yanlışlıkla girdiysen o div i tamamlamak zorundasın ona göre ucuz dandik bi takım kur bronz bile olur bitir ondan sonrada world tour dan devam et

Çok sağol kardeşim. Faceden ekledim. Kabul edersen ordan da bir kaç soru sormak isterim.

Hadi bakalim tekrar 3.lige ciktik ve 1-1-1 deyiz suan :)

Kaybettigim tek macda cocukta Ronaldo ,Bale,Isco If vs vs vardi

Ronaldo 4 tane yazdi .5-3 mü ne kaybettim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7xAtjGoZXHw[/media]

Bakalım tanıdık gelecek mi :D

Geri
Üst Alt