- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Beyler oyunu key alıp Origin'den indirsem Ultimate Team oynayabilir miyim? Yeni başlayacam bilmiyorum o yüzden.
Ya da en uygun nerede var?
Evet,oynayabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler oyunu key alıp Origin'den indirsem Ultimate Team oynayabilir miyim? Yeni başlayacam bilmiyorum o yüzden.
Ya da en uygun nerede var?
![]()
Guarin cokkkkk kötüydü
,hemen vidal aldim adam süper ya. Naingolan de cok cok iyi oynuyor..maaleseef italya liginde adam gibi bir sol bek yok...:/
Kaleci'yİ test ettin mi kanki?
Sen 5 2 2 1 oynuyorsun, sola Asamoah veya Armero alsana mis gibi. Sağa da Maggio.. Naigolan'ın şutu çok kötü, Pogba veya Pirlo al onun yerine de. Naigolan ve Guarin kötüler. Quadrado'nun yerine de Cerci koyarsan süper olur. Quadrado en rahat savunduğum adamlardan biri oyunda, hızdan başka birşeyi yok.
Defansif olarak cok kötüyüm,her arka pas gol oluyor. 5221 yaptim biraz daha saglam oldu defans...Pirlo cok yavas duruyor abi,pace cok düsük. Amero yedek'te su anda...Asamoah nasil?
Pogba bilmen daha denemedim,belki bu Cerci denerim bir gün...![]()
@S.Suha Dogan Maggio ve Asamoah beklerde kaç chem ?
Asamoah sol bek'de is yapar mi abi?
Yapar tabi, adamda tam bek ozellikleri var. Ben oynuyorum, çok memnunum.
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Beyler ÇOOOOK önemli bir şey soracam..
Şimdi ben oyuna dan dun girip kadromu yaptım. Fakat bu single play leaguede a bundesliga vs. max star rating gibi kısıtlamalı ligler var. Ancak benim kadro bunların çok üstünde. Ne yapacağımı şaşırdım. World Tour'dan başka birşey yapamıyorum..
Şimdi iki sorum var. Birincisi bu "A Bundesliga" ligini kazanınca başka bir lig mi açılıyor?
İkinci sorum ise önerileriniz nelerdir bu konuda..
tmm armero mi Asamoah mi ?
Single player işine ben bakıyorum dostum. Şimdi her divde sana seçenekler sunuyo. Sana tavsiyem zaten sadece world tour a gir. Çünkü onda kısıtlama yok para çok title ı kaliteli. Diğer saçma sapan şeylere girme. Eğer yanlışlıkla girdiysen o div i tamamlamak zorundasın ona göre ucuz dandik bi takım kur bronz bile olur bitir ondan sonrada world tour dan devam et