FIFA Ultimate Team

işte Hakan delikanlı

thz54.jpg

Allah'tan nickin sonunda olan 1907'yi göstermemisin Habib. Tepkilerden korudugun icin tekrar tekrar tsk ederim.

Kardeş çıldıracam bağlantı falan koptuğu yok iyey serverına bağlanamıyoruz diye yenik saydı yok yere küme düşcem çıkacağım yerde.

Yahu bende ki fitness kartını nasıl kullanacağım,neden kullanılmıyor?

serie A kadro icin bana iyi bir sag acik lamzimdi...

Candreva iyi mi beyler?

Delirmek üzereyim adama 5 tane attım maç bitti Fifa14 menü dedi. Dnf'yi bana verdi. Puanı adama. Allah kahretsin seni FİFA

Delirmek üzereyim adama 5 tane attım maç bitti Fifa14 menü dedi. Dnf'yi bana verdi. Puanı adama. Allah kahretsin seni FİFA

Puanı rakibe vermiyor öyle bir durumda, maç bittiyse maç oynanmış sayılıyor, skor neyse ona göre puan alıyor. Maçın ortasında bağlantı koparsa rakibin için (önde değilse) maç oynanmamış sayılıyor. Öndeyse kazanmış sayılıyor tabi.

Yahu bende ki fitness kartını nasıl kullanacağım,neden kullanılmıyor?

Bende de olmuyor ya, denedim Serafettin'in dedigini olmadi.

Bunu Web App'ten yapmak mümkün degil gibi simdi baktim. Ben PS3'de oynuyorum orada kadromun bulundugu bölümde ücgene basiyorum. Hollandaca oldugu icin bende teamtraining yaziyor. Belki Ingilizce'de squad training filan yaziyor olabilir. Team builder/Squad builder yazanin altinda iste, oraya basinca Team Fitness kartini uygulayabiliyorsun.

Ronaldo'nunki normal, 500 tane frikik atıyor 10 tanesi giriyor. Downing'i bilmem.

Puanı rakibe vermiyor öyle bir durumda, maç bittiyse maç oynanmış sayılıyor, skor neyse ona göre puan alıyor. Maçın ortasında bağlantı koparsa rakibin için (önde değilse) maç oynanmamış sayılıyor. Öndeyse kazanmış sayılıyor tabi.

Talha 5-2 yendim herifi. Maç bitti oyuncular tokalaştı dosthane şekilde :D btuşa bastım hoopp Fifa14 menü. Bana puan vermedi. Ama ayıp değil mi? Şimdi ne güzel 10 puanım olacaktı. :(

Geri
Üst Alt