FIFA Ultimate Team

Bugün oyunu kırmaya çok yaklaştım.UT'den çıkıp online Season'a girince eski halime geri döndüm.Bu script olayının poku çıkmış bu sene.Geçtiğimiz sezon hemen yükselip en kötü DIV2'de kalıyordum.Bu sene abuk sabuk maçlar sağolsun zarzor ilerliyorum.Milletin kanatlar ateş ediyor orta-kafa olayı hep gol oluyor.Benim kanatlar el freni gibi.Orta açıyorum çat diye rakip stoper araya giriyor.13'te hava toplarını hem savunmada hem de atakta çok iyi kullanırdım.Bu sene tam tersi.

Bi de anlamadığım GS kadrosuna sol beke Bruma ile aynı memleket olsun diye Coentrao'yu aldım.Yani 2 kırmızı oku mu ne var bir stoper bir de orta saha ile adam 1 metre önüne pas atamıyor veya anlaşamıyor chemistryden ötürü.Ama rakibin takım kıpkırmızı olsun farketmiyor çok rahat oynuyor.

Bugün oyunu kırmaya çok yaklaştım.UT'den çıkıp online Season'a girince eski halime geri döndüm.Bu script olayının poku çıkmış bu sene.Geçtiğimiz sezon hemen yükselip en kötü DIV2'de kalıyordum.Bu sene abuk sabuk maçlar sağolsun zarzor ilerliyorum.Milletin kanatlar ateş ediyor orta-kafa olayı hep gol oluyor.Benim kanatlar el freni gibi.Orta açıyorum çat diye rakip stoper araya giriyor.13'te hava toplarını hem savunmada hem de atakta çok iyi kullanırdım.Bu sene tam tersi.

Bi de anlamadığım GS kadrosuna sol beke Bruma ile aynı memleket olsun diye Coentrao'yu aldım.Yani 2 kırmızı oku mu ne var bir stoper bir de orta saha ile adam 1 metre önüne pas atamıyor veya anlaşamıyor chemistryden ötürü.Ama rakibin takım kıpkırmızı olsun farketmiyor çok rahat oynuyor.

Hocam 1 kirmizi 1 turuncu kurtarmiyo eger 1 kirmizi varsa 1 yesil sart ..

Ne kadar coins var? Su kadro olabilir mesela. https://www.futhead.com/14/squads/1191723/

De Gea 6.500

Koscielny 6.600

Paulinho 7.200

Valencia 5.900 - Ben Arfa 4.000

Podolski 8.000

Hernandez 5.200

Negredo'yu sattin diyelim, birde digerlerini, 4000-5000 alirsin.. Bütceyi zorlarsa Koscielny kalabilir mesela. Podolski o paraya degermi karar veremedim, cünkü ilerde mutlaka daha iyisini almalisin. Belki yerine Assaidi olur. Ama ondan faydalanmak icin calim atmasini bilmelisin, yoksa bir ise yaramaz.

Benim kadro su an söyle https://www.futhead.com/14/squads/1191966/

Mutlaka Gibbs yerine Clichy'yi düsünüyorum - Essien yerine Fellaini - Coutinho yerine Nasri - Valencia yerine Nani ve Koscielny yerine Luiz. Ilerde Kompany, Willian ve Yaya.

Bugün LF pozisyonuna Assiadi'yi aldım. Ama tanrım çok dehşet. Çok işime yaradı.

45tane 7.5k pack açtım içindinden k.toure çıktı utanmasa rare kart bile vermicekti allah belanı versin ea.

Oyuncularım birer Servet Çetin gibi oynuyor. Saçmalık

bu paulinho ederi kadar oynuyor mu rtaşlar hiç deneyen oldu mu

Çeptalk

Bir soru soracağım uzun süre giremedim FUT'a. Artık pack vermiyorlarmı?

Geri
Üst Alt