Kaan Küçükyılmaz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.056
- 0
- 1.306
Bugün oyunu kırmaya çok yaklaştım.UT'den çıkıp online Season'a girince eski halime geri döndüm.Bu script olayının poku çıkmış bu sene.Geçtiğimiz sezon hemen yükselip en kötü DIV2'de kalıyordum.Bu sene abuk sabuk maçlar sağolsun zarzor ilerliyorum.Milletin kanatlar ateş ediyor orta-kafa olayı hep gol oluyor.Benim kanatlar el freni gibi.Orta açıyorum çat diye rakip stoper araya giriyor.13'te hava toplarını hem savunmada hem de atakta çok iyi kullanırdım.Bu sene tam tersi.
Bi de anlamadığım GS kadrosuna sol beke Bruma ile aynı memleket olsun diye Coentrao'yu aldım.Yani 2 kırmızı oku mu ne var bir stoper bir de orta saha ile adam 1 metre önüne pas atamıyor veya anlaşamıyor chemistryden ötürü.Ama rakibin takım kıpkırmızı olsun farketmiyor çok rahat oynuyor.
Bi de anlamadığım GS kadrosuna sol beke Bruma ile aynı memleket olsun diye Coentrao'yu aldım.Yani 2 kırmızı oku mu ne var bir stoper bir de orta saha ile adam 1 metre önüne pas atamıyor veya anlaşamıyor chemistryden ötürü.Ama rakibin takım kıpkırmızı olsun farketmiyor çok rahat oynuyor.