FIFA Ultimate Team

Trading'den hiç kar elde edemiyorum ben ben birisi nasıl trading yapıldığını anlatabilir mi?

Ya benim Tapatalk'tan alıntı yapma sorunum var. Yeniden yükledim sorun gitmedi.

Ronaldo bale neymar messi gibi kadrolar parayla yapılan kadrolar.

Benim yapmak istediğim persie özil belki agüero vs yani yapılmayacak birşey değil

Bende inanmazdım ticaretle bukadar yapılabileceğini ama oluyor gerçektende dediğim gibi 1 haftada 300k ama baya kastım.

200K rahat şekilde yapılabilir.

Bin türlü yolu var ticaret yapmanın. Ama 20-30 tane alıp satmayacaksınız ben bi alışta 1000-2000 kart alıyorum.

Ne ile ticaret yapacağınız size kalmış.

1000 tane 800 coinsluk adam alsam 800k param olması lazım?

1000 tane 1500 luk adam alsam 1,5 milyon ? Sakamisin?

TapaTalk

Pc de yinede anlarim Ama Ps3 de insanlar nasil böyle takimlar kuruyor aklim ermiyor .Herhalde 200-300 Euro sirf Packlere veriyorlar .Dün aradim Piyasada kac Ronaldo var diye sadece 7-8 tane vardi

ama ben bugüne kadar 4 kez mi ne Ronaldo'lu kadrolara karsi oynadim

mesala Dün gece rakibimdeki su kadroya bak :

tkrt6.jpg

ama yinede 2-0 aldim maci :)

Bu kadro boyle oynarmi be

KIyPPoo.jpg

Dostlar bu kadroda yeterli verimi alamıyorum, nasıl bir değişiklik önerirsiniz?

Ticaret hikaye ya nasil kasacaksin o kadar para coin olmadan bende 4k var 2 adam alip satsam edecegim kar maximum 1k

Coin satin alma siteleri var ama

Trading işini öğrenemedim gitti.Detaylı anlatım yapcak yok mu?

Çok yöntemi var, tamamen sana ve market bilgine kalmış.

Oyuncunun pozisyonunu değiştirip satmak, chem style koyup satmak, günün belli saatlerinde kart alıp farklı bi saatte satmak... Consumable trading, IF trading. Çok var.

Mesela ne üzeri yapıyodun Talha?

TapaTalk

Genelde pahalı kartlarla yapıyordum o dediğimi, 50-60k üzeri topçularla. Ucuza alıp pahalıya satıyordum.

Daha ucuz bi yöntem de şuydu, normalde 400-600c eden bi oyuncunun pozisyonun değiştirip, kart başı ortalama 2.5k net kâr yapıyordum. :) Bazen 3.5k bile oluyordu. Bunu günde 20, haftada (hafta içi) 100 defa yaptığını düşün. Net 250k kâr.

Oyuncuyu bulmak önemli tabi ;)

Yalancı çıktık iyimi :D

Ticaretle oluyor neyse siz birkaç saat sonra bu kuş fln demeye başlamadan ben susar.

Borç işini unutmayın fatih herzaman burda :D:D

online turnuvayi aldim da 2000 + gold pack veriyor. pehh bi ise yaramaz. packten tabi bi sey cikmadi

KIyPPoo.jpg

@Talha Küllü dostum senden başka kimse yardımcı olmadı. sorum şu ki; bu kadrodan yeterli verim alamıyorum nasıl bir değişiklik izlememi önerirsin?

Trading yapmak cok kolay yeterki zamanin olsun ve birazda istekli olacaksin.

Bu satışlardan yüzde kaç coins kesiliyordu ya

Geri
Üst Alt