FIFA Ultimate Team

10 title oldu. offline mod oynasam gold pack veriyor şampiyonlukta.Legendary seviye tabi.

KIyPPoo.jpg

@Talha Küllü dostum senden başka kimse yardımcı olmadı. sorum şu ki; bu kadrodan yeterli verim alamıyorum nasıl bir değişiklik izlememi önerirsin?

3-5-2 bu sene kreatif değil diyorlardı, sanırım o yüzden bi sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Yoksa kadro her şeyiyle süper (Hulk 10 kimyada değil onun haricinde) neden verim alamadığını anlamadım.

Formasyon değiştirmeni öneririm. 4-1-2-1-2, 4-2-3-1 (2), 4-3-3 (4) [CAM'li ve 2 CM'li olan] iyi formasyonlar.

gold pack veren offline modu oynadım gol yemeden legendary de kazandım kupayı.Valencia çıktı + kontratlar vs. 10binden fazla kazandım temiz oldu.

3-5-2 bu sene kreatif değil diyorlardı, sanırım o yüzden bi sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Yoksa kadro her şeyiyle süper (Hulk 10 kimyada değil onun haricinde) neden verim alamadığını anlamadım.

Formasyon değiştirmeni öneririm. 4-1-2-1-2, 4-2-3-1 (2), 4-3-3 (4) [CAM'li ve 2 CM'li olan] iyi formasyonlar.

Ne Tevez, ne de Vucinic'ten vazgeçemediğim için tek forvetli sistemlere geçemiyorum.

Tavsiyen için teşekkürler, iyi bayramlar.

Boşuna trade nasıl yapılır diye sormayın. Kimse para vurduğu yöntemi anlatmak istemez. Çünkü ozaman rakip çoğalır. Kar azalır. Kendi trade yönteminizi kendiniz bulun biraz kafayı yorarsanız bulursunuz. Akıl-sabır-sermaye

[attachment=4139:Unbenannt.jpg]

Su kadroya bile anca 5 mac dayanabildim. Oyuncularin hantal olmasi beni öldürecek. Kazansam bile zevk vermiyor maclar.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 95
Sikildim, birde ben söyle bir Brezilayli takimi yapayim dedim. Yavas olmasina ragmen Fenerli Alexle oynamakta güzel. 2 macta 6 sutun 5i gol. Hayir rahat pozisyonlarda degil. Cok iyi yapmislar gercekten.

Hollanda kadrosu kuracam da arkadaslar Robbenin fiyat ne kadar acaba ? :D

Dardanel Fc ve oqulcan_18 bizim forumda mı aceb?

Antipace orta sahami kursam diye düsünüyorum su aralar.

------------------Alex--------------------

-----------Kaka----------Ronaldinho------

------------------Melo-------------------

önede Pato ile Lima veya Robinho. Full arapasi ve Uzaktan sutlarla aliriz maclari heralde? Ne dersin Neco?

Antipace orta sahami kursam diye düsünüyorum su aralar.

------------------Alex--------------------

-----------Kaka----------Ronaldinho------

------------------Melo-------------------

önede Pato ile Lima veya Robinho. Full arapasi ve Uzaktan sutlarla aliriz maclari heralde? Ne dersin Neco?

Bi dene istiyorsan, belki tutar ama ben sanmiyorum. Melo disinda orta sahan cok zayif kalir ve pace nooblara karsi ezilir.

Oyunda son iki gündür değişik şeyler oluyor sanki FIFA13 oynuyormuş gibi hissettim kendimi hızlı oyuncular kopup gitmeye başladı

Bikaç gün önce şampiyon olarak D1'e çıkmıştım bu arada, ilk 2 maçımı kaleciden dönen basit topları filemde görmem nedeniyle kaybettim. Sonraki 2 maçı farklı kazandım.

Div 5e baslamadan Brezilyali takim yaptim az coinslarla. 4 Galibiyet 1 beraberlik var suan. Para biriktirip Bernardi alana kadar Alexle idare edeyim dedim, hem denemis olurum diye.

Adam koptu gitti. 5 macta 8 gol atti, nerdeyse her golde payi var.

Gelde bu adami simdi cikarip Bernardi koy. Kaleyi 20 metreye kadar gördügü an 95% gol atiyor. Kakayimi cikarsam Bernard icin?

Geri
Üst Alt