Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Daktilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abi yok arkadaş nasıl coins kazanılıyor ipucu veren bile yok !
Evet aga.
![]()
Nasil beyler?
Hocam su 4-1-2-1-2 taktigiyle bir basarılı olamadım ya . Ama rakibimde saglam 4-1-2-1-2 oynayanlar en az 3 gol atıyonedir numarası cozemedim ..
![]()
Nasil beyler?
Bundesliga gercekten en iyi kadro yapilabilecek lig bence. Ucuzundan pahalisina kadar, her pozisyonda bol alternatifli kadrolar kuruluyor.
Ben suan 4-5-1 yaptim 25-30k civari.
------------Benaglio-------------
-------Sokratis------Subotic-----
Rafinha-----------------Schmelzer
---------------Boateng----------
Sam------------------------Perisic
--------Mkitharyan--Draxler-------
----------------Diouf--------------
Para kazandikca takviye yapacagiz artik. Ama su 11 bile tikir tikir islerken, senin 11inle oynamak isterdim.
D1'e çıktık diye sevinirken D3'e düştük. :redface:
Zar zor, iyi futbol oynayarak güzel goller atmanın karşılığı aşağıdaki tip saçma goller olunca da insan ister istemez sövüyor. Yediğim neredeyse her gol, o gol kadar veya ona yakın derecede saçma.
https://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/kktalha/2014/video/174300288
Binbir zorluklarla gol atıyorsun. Santra yapılıyor hooppp golll. Sonra ağzın yoruluyor tabi..
Beyler pc için coin satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiye edermisiniz ? Gaingold'tan hiç coin alan oldu mu? Hiç uğraşamayacam valla saatlerce başında duramam bunun coin kazanacam diye, zaten vaktim az şöyle bi 500 bin coin olsa yetecek...