FIFA Ultimate Team

jllh4rzs.png

Nasil beyler?

Beyler pc için coin satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiye edermisiniz ? Gaingold'tan hiç coin alan oldu mu? Hiç uğraşamayacam valla saatlerce başında duramam bunun coin kazanacam diye, zaten vaktim az şöyle bi 500 bin coin olsa yetecek...

Bundesliga gercekten en iyi kadro yapilabilecek lig bence. Ucuzundan pahalisina kadar, her pozisyonda bol alternatifli kadrolar kuruluyor.

Ben suan 4-5-1 yaptim 25-30k civari.

------------Benaglio-------------

-------Sokratis------Subotic-----

Rafinha-----------------Schmelzer

---------------Boateng----------

Sam------------------------Perisic

--------Mkitharyan--Draxler-------

----------------Diouf--------------

Para kazandikca takviye yapacagiz artik. Ama su 11 bile tikir tikir islerken, senin 11inle oynamak isterdim.

Bundesliga gercekten en iyi kadro yapilabilecek lig bence. Ucuzundan pahalisina kadar, her pozisyonda bol alternatifli kadrolar kuruluyor.

Ben suan 4-5-1 yaptim 25-30k civari.

------------Benaglio-------------

-------Sokratis------Subotic-----

Rafinha-----------------Schmelzer

---------------Boateng----------

Sam------------------------Perisic

--------Mkitharyan--Draxler-------

----------------Diouf--------------

Para kazandikca takviye yapacagiz artik. Ama su 11 bile tikir tikir islerken, senin 11inle oynamak isterdim.

Vallah ben simdi ilk kez bir bir bundesliga kadro kuracagim,italyan ve premier league kadro kurdum daha önce ama memnun olmadim..

D1'e çıktık diye sevinirken D3'e düştük. :redface:

Zar zor, iyi futbol oynayarak güzel goller atmanın karşılığı aşağıdaki tip saçma goller olunca da insan ister istemez sövüyor. Yediğim neredeyse her gol, o gol kadar veya ona yakın derecede saçma.

https://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/kktalha/2014/video/174300288

Binbir zorluklarla gol atıyorsun. Santra yapılıyor hooppp golll. Sonra ağzın yoruluyor tabi..

45+ dakikalarını normal oyun süresi kadar (6 dk) olarak oynuyoruz heralde. 45+ attım santradan sonra bayağı bir oynadık adam 45+ da beraberliği yakaladı. Sıkıldım bu durumdan. Niye bu kadar uzun yapmışlar anlayamadım. 2 direkten dönen topumuz var. Adam 3 pozisyon buldu üçüde gol..

Arkadaşlar dün akşamdan beri ut'ye giremiyorum bir türlü bağlanamadım pc'de oynuyorum yardım lütfen sıkıntıdan patlamak üzereyim oyunu tekrar sildim kurdum,repair yaptım hiçbirşey değişmedi..

Bir türlü servera bağlanmıyor!

We’re sorry, loading your games is taking longer than expected. Please wait.

Bazen origini açıp kapatınca böyle yazıyor bağlantım yavaş diyor ama ilk defa başıma geliyor hiç yaşamadım böyle bir sorun..

İnternet hızımı ölçüyorum 7 mg yeterli bir hız..

Beyler pc için coin satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiye edermisiniz ? Gaingold'tan hiç coin alan oldu mu? Hiç uğraşamayacam valla saatlerce başında duramam bunun coin kazanacam diye, zaten vaktim az şöyle bi 500 bin coin olsa yetecek...

Yok mu bilen?

Geri
Üst Alt