FIFA Ultimate Team

Şerefsizlik diz boyu oyunda resmen bomboş kaleye vuruyoruz milletin kıçına başına çarpıyor direklere çarpıyor falan direk bilgisayarı kıracam az kaldı

BW3DUDQCMAAR6Hp.jpg

Ticaret yapmadan ancak bu kadar yinede kötü değil maçlar zevk veriyor. Bu arada Sakho efsane :evilsmile:

Biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım.

Gaingold.com'dan 550k aldım ancak ortada coin moin yok dolandırdılar mı ne yaptılar çözemedim sonucu burada paylaşırım... Fiyatlar Türkiyedeki satıcılardan çok çok daha iyi tabi bide coin'leri alabilsem fena olmayacak :D

Beyler pc için coin satın alabileceğim güvenilir bir site tavsiye edermisiniz ? Gaingold'tan hiç coin alan oldu mu? Hiç uğraşamayacam valla saatlerce başında duramam bunun coin kazanacam diye, zaten vaktim az şöyle bi 500 bin coin olsa yetecek...

fifasale.com

Geçen arkadaşa aldık XBOX'ta, 15 dakka içinde geldi.

fifasale.com

Burayı ilk defa duyuyorum, öneri için sağol fiyatlar daha uygun olursa ordan alırım artık... Bu arada gaingold coinleri yolladı güvenilir site isteyen ordanda alabilir fiyatlar makul 550 k 30 tl

Jesus Navas a alışamadım sattım.Walcottu oynatacağım bide bakalım.Geçen sene Nasriden çok memnundum.Onuda Eriksenin yerine alıyorum.Hedef Div2 den kurtulmak artık. 3 Sezondur Div2 deyim.

Bende coin alacağım galiba. Oyun zaten ziyadesiyle sinir bozucu, 30 lirada gayet uygunmuş.

Beyler birşey paylaşmak istiyorum.Bu autobuyner yapanlar sürekli banlanıyor.Onlardan coins alanlarda banlanıyormuş.Coins aldıgınız yeri iyi seçin.Hesabınız uçmasın.

Beyler birşey paylaşmak istiyorum.Bu autobuyner yapanlar sürekli banlanıyor.Onlardan coins alanlarda banlanıyormuş.Coins aldıgınız yeri iyi seçin.Hesabınız uçmasın.

Fifa 13'tede almıştım pek çok kez coin nerelerden aldığımı hiç hatırlamıyorum çoğunlukla satış yapan Türklerdi banlanmamıştım

fifasale.com

Abi girdim siteye fiyatlar çok uygun pc için 2.5 dolara 100 k lık paket almak istiyorum bi formu doldurmamı istiyor o formdaki istediği oyuncu bilgilerini neden soruyor biz orada coin almıyor muyuz bi bilginiz var mı?

Fifa 13'tede almıştım pek çok kez coin nerelerden aldığımı hiç hatırlamıyorum çoğunlukla satış yapan Türklerdi banlanmamıştım

Bende geçen sene aldım sorun olmadı.Hatta sonra sattım.Bu sene çok arttı autobuy olayı.Geçen sene para hileleri çok var mıydı bilgim yok.Ama fifada genel sıralamaları takip edin.Sürekli ban atılıyor hilecilere.

Abi girdim siteye fiyatlar çok uygun pc için 2.5 dolara 100 k lık paket almak istiyorum bi formu doldurmamı istiyor o formdaki istediği oyuncu bilgilerini neden soruyor biz orada coin almıyor muyuz bi bilginiz var mı?

Mehmet arkadaşımızın sitesi daha uygun bu arada.

Oyuncuyu şundan soruyor, sana coin transfer etmek için senin markete koyduğun bir oyuncuyu satın alması lazım. :) Yoksa sana coin transfer edemez.

Bende geçen sene aldım sorun olmadı.Hatta sonra sattım.Bu sene çok arttı autobuy olayı.Geçen sene para hileleri çok var mıydı bilgim yok.Ama fifada genel sıralamaları takip edin.Sürekli ban atılıyor hilecilere.

Ban atılıyor da adamlar 10 dakkada yeni Fifa key'inin parasını çıkarıyorlar. Kalan zamanda da milyonlar yapıp kâra geçiyorlar.

Mehmet arkadaşımızın sitesi daha uygun bu arada.

Oyuncuyu şundan soruyor, sana coin transfer etmek için senin markete koyduğun bir oyuncuyu satın alması lazım. :) Yoksa sana coin transfer edemez.

Yani ben marketteki bir oyuncuyu istediği fiyatla beraber verirsem 100 k geliyor öyle mi?

Yani ben marketteki bir oyuncuyu istediği fiyatla beraber verirsem 100 k geliyor öyle mi?

Olay şu, sen 100k mi satın alacaksın?

Kulübünde bulunan bir oyuncuyu 100k satın alma (buy now) fiyatına koy 3 saatliğine. Hangi oyuncuyu sattığını o formda söyle. Ve takım adını da yanlış yazma sakın (takım adın WebApp'te sol üstte olan şey, veya maça girdiğinde yazan takım ismi işte)

Ban atılıyor da adamlar 10 dakkada yeni Fifa key'inin parasını çıkarıyorlar. Kalan zamanda da milyonlar yapıp kâra geçiyorlar.

Onunla ilgili işte birşey okudum.O adamlardan topluca coins yatırılan hesaplarada ban atılıyormuş artık.Kontrol etmesi çok kolay sonuçta.

Atıyorum x1905 hesabın var.Hileyle 2 milyon kazandın.Benim hesabıma 2 milyonu veriyorsun.Çok rahat gözüküyor x1905 ten 2 milyon coins aldıgım.Benide banlıyorlar mesela.Önüne geçilebilir mi bilemem..

Olay şu, sen 100k mi satın alacaksın?

Kulübünde bulunan bir oyuncuyu 100k satın alma (buy now) fiyatına koy 3 saatliğine. Hangi oyuncuyu sattığını o formda söyle. Ve takım adını da yanlış yazma sakın (takım adın WebApp'te sol üstte olan şey, veya maça girdiğinde yazan takım ismi işte)

Eyvallah abi anladım yardım için teşekkürler :)

Onunla ilgili işte birşey okudum.O adamlardan topluca coins yatırılan hesaplarada ban atılıyormuş artık.Kontrol etmesi çok kolay sonuçta.

Atıyorum x1905 hesabın var.Hileyle 2 milyon kazandın.Benim hesabıma 2 milyonu veriyorsun.Çok rahat gözüküyor x1905 ten 2 milyon coins aldıgım.Benide banlıyorlar mesela.Önüne geçilebilir mi bilemem..

Geçilmez. Senin 5 tane hesabın var diyelim. A, B, C, D ve E.

A ile hile yaptın, ban yedin (ban yediğinde WebApp'ten banlamıyorlar, sadece oyun içi, en azından geçen sene öyleydi, bu sene değiştirdiklerini sanmam). B hesabına aktar parayı.

C hesabınla hile yap, banlan. D'ye at parayı.

E hesabınla hile yapmaya başla. vs vs... Tekrarla. Hatta C hesabın yerine B hesabınla hile yapsan bile olur, önüne geçemezler.

Geri
Üst Alt