FIFA Ultimate Team

Sampiyonlar ligi maclarinin basladigi saatte basliyor yani 21:45 fifa 13te oyleydi bunda da oyledir

Yani bu aksam yine mi olacak?

Birde extra bir pack mi açılıyor yoksa happy hours oldugunda actigin packlarmi daha iyi oluyor.

♧tapatalk♧

Daha fazla ve daha iyi seyler cikiyor . Bu aksam da olur fiyati 15 k simdiden biriktir :)

Fiyatıda iyimiş, evde olsaydim biraz coins yapardık ama neyse 1 tane acarim artik:) Vidal'i alacaktim o parayla ama umarim deger:)

♧tapatalk♧

Bu FUT bos is ya. Gidip normal takimlarla oynamak varken kim ugrasacak fut ile? :)

Balotelli'yi aldım yine Tevez yerine. Akşam happy hour açılırsa satarım. :D

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

fifa-glitch.gif

sexy card

[attachment=4243:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
Pepe çıktı çok paraya gider sandım 4e sattım anasını satıyım hep packlerden köfteden adamlar çıkıyor ya..

Willian çıktı bana bir IF card da çıksa iyi üstüne ya şöyle bi Mesut Özil falan :D

Hiç IF card çıkmadı şu ana kadar illa challange maç mı yapmam gerekiyor?

Bir de happy hour olacak mı bu akşam kesin mi?

Willian çıktı bana bir IF card da çıksa iyi üstüne ya şöyle bi Mesut Özil falan :D

Hiç IF card çıkmadı şu ana kadar illa challange maç mı yapmam gerekiyor?

Bir de happy hour olacak mı bu akşam kesin mi?

Happy Hour dün oldu bugün de olur mu bilmiyorum.

IF geçen sene bana 2 tane mi ne çıkmıştı sene boyu. Bu sene hesabını kaybettim artık sadece geçen hafta 2 tane çıktı (Gervinho, Kalou) normal paketten işte şans.

Happy hours oldugunda birisi buraya buyuk harflerle yazsinda bizde kacirmayalim:D

♧tapatalk♧

değer mi la fifa almaya

crackli oynuyorum da world class da zar zor 1 gol atıyorum ama bilgisayar 5-6 gol pozisyonuna giriyor yarısı gol oluyor sonuç hüsran. sonuçta bilgisayar diyorum peki onlineye geçsem orada da zorlarlar mı oyundan alınan zevkde bir değişiklik olur mu

Geri
Üst Alt