FIFA Ultimate Team

if ibra cikarsa hayatimiz kurtulur herhalde :)

Özel mesaj diye bir şey var agalar, bizi aşağılamanıza gerek yok :D

Evet 20:00 mış. Şu an packlerde yeni IF ler

Tapatalk ile gönderildi

IF Gervinho'yu 2 day, yüksek buy now'lı falan güzelce koymuştum. Sonra tüm salak kartları da 2 günlük koymuşum yanlışlıkla en sevmediğim şey öyle duruyorlar trade pile'da buy now'ları da yok.

Neyse Gervi gitti bari 56 bine

@Talha Küllü

Senin geçen yazdığın Xbox icin cikanlar bunlar herhalde

6yzu5esu.jpg

♧tapatalk♧

En yüksek Pele olacakmış 95 overall ile.

Hagi de var. Ama neden sadece Xbox tuhaf.

Bizle ilgisi olanlardan Rijkaard ve F. De Boer de var.

Erzincanspor'un pilot takimi olarak bilinen Üzümlü Bel. Spor'da sok kararlar alan Yasin Sansi, takimi dagitmaya karar verdi. Brezilyali oyunculardan bikan sayin Yasin Sansi LigTV'ye söyle konustu ''Yeter artik biktim, götlerini kaldirmiyorlar''.

Dün bir maçta 5-1 yenildim FIFA14'te oynadığım en iyi maçtı şahsen aynı sayıda şut çekmişiz ben daha çok topla oynamışız neredeyse bütün istatistiklerde ben öndeyim skor hariç. :D 4 tane direkten dönen topum var adamın 3 golü 30 m civarı direğe çarpıp giriyor falan bir tanesi de uzaktan vuruyor benim adamın kıçına çarpıyor kaleci kontropiyede ve gol müthişti ya çok güzel küfürler etmiştim FIFA'ya.

Bu da böyle benim anımdır.

Dün bir maçta 5-1 yenildim FIFA14'te oynadığım en iyi maçtı şahsen aynı sayıda şut çekmişiz ben daha çok topla oynamışız neredeyse bütün istatistiklerde ben öndeyim skor hariç. :D 4 tane direkten dönen topum var adamın 3 golü 30 m civarı direğe çarpıp giriyor falan bir tanesi de uzaktan vuruyor benim adamın kıçına çarpıyor kaleci kontropiyede ve gol müthişti ya çok güzel küfürler etmiştim FIFA'ya.

Bu da böyle benim anımdır.

Aynısı bana oldu ama 5-3 5-4 yeniliyorum o maçlarda boş kaleye falan atıyorum yoksa bütün şutlarım direkte patlıyor.

90.dk da uzatmalar çok uzun oluyor yahu sonra golü yiyorum isyanım ise tam olarak bu şekilde oluyor ;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PcSQ7UjiuRI[/media]

Geri
Üst Alt