FIFA Ultimate Team

Silver takılacağım

Brezilya ağırlıklı kadro kuruyorum. param 10 k 20 lira verip 200-250 k alsam iyi olacak uğraştığıma deymiyor...

Sonunda..

https://www.futhead.com/14/squads/1773362/

Adını yazamayacağım Dortmund'lu sağ açık fena oynuyor :D Her maç maçın oyuncusu seçiliyor, 9'dan aşağı puan almadı şu ana kadar. Rooney de beklendiği gibi 10 numaraya geçince kendini buldu. Schurle gollere devam ediyor, müthiş verimli. Ama Yaya'ya özel bir parantez açmak şart. Orta sahayı silip süpürüyor, parasını hakediyor aslan :D

Sonunda..

https://www.futhead.com/14/squads/1773362/

Adını yazamayacağım Dortmund'lu sağ açık fena oynuyor :D Her maç maçın oyuncusu seçiliyor, 9'dan aşağı puan almadı şu ana kadar. Rooney de beklendiği gibi 10 numaraya geçince kendini buldu. Schurle gollere devam ediyor, müthiş verimli. Ama Yaya'ya özel bir parantez açmak şart. Orta sahayı silip süpürüyor, parasını hakediyor aslan :D

pc mi

Ashley Cole'u ben pek tutmamıştım. Baines'i al bir dene sevmezsen geri satarsın.

Baines > Cole gibi geldi bana. Hatta coin bol diyorsa Baines IF vardı bir ara 80k civarı

Onu bende farkettim. Yerini çok boş bırakıyor, Vidic'te ağır olduğu için kademesine giremiyor. Şu an takımın tek aksıyan yeri orası gibi.

Baines'le oynamıştım, pek beğenmemiştim doğrusu. IF kartına uyandığımda bir bakarım artık :)

Takımı az güncelledim.

Howard

Evra agger coloccini Johnson

Essien sandro

Sterling kagawa valencia

Remy

5 maçım kaldı diV2 deyim 12 puan var mükemmel gidiyorum sağa kuba blackovskiyide çektim iyice rahatladım kadro

weidenfeller

scmelzer-subotic-sokratis-pizscek

javi martinez

kuba blackovski-elia

diego

mandzukic-aubameyang çok riskli bir taktik ama ilerde çok büyük baskı yaptığım için sorun olmuyor javi yetiyor bana

@Taner Demir pisçeki diyorsun. geçen packten çıktı iyi paraya sattım 20k idi heralde. bende niye bu kadar pahallı demiştim

Ulan normal Sneijder a IF Sneijder diye 18500 coins bastim kafama edeyim emi

Geri
Üst Alt