Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Oyundan sogudum aninda hiiiiiaaaaaaa diyecem simdi, EA'ya mail yolladim bakalim
Ne yazdın mailde?
Kayıp fazla değil yav 8-10.000 coinscuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yazdın mailde?
Kayıp fazla değil yav 8-10.000 coinscuk
Olurmu Mesut 15k coins rahat kayibim var..
IF Hazardimi yanlislikla quick sell yaptim dedimbakalim nediyecekler..
Girer bakarlar herhalde? Hahahah. 15 k neki. Ben sana veriyim 15 k zaten şimdi ilk kez 16k param oldu oyuna başlayalı kendimi zengin hissediyorum![]()
Hahahha 263k param vardi.. simdi 250 k da felan olacagim iste ama zoruma gitti..
Nasil girip bakacaklar ki? zannetmiyorum bakalim nasil geri donus yapacaklar..
Geçen sene ben IF Inleri satmistim yanlislikla.. Bunlara twit attim, hesabima 2000 fifa points eklemisler.. pack kasmistim baya bi..
Oha sana geri dönüş yapınca haber et de bakamiyorlarsa ben de mail atayım![]()
div1 deyim sonunda ama üç mağlubiyet arka arkaya ve son maçta çok saçma sapan oynayan bi adam geldi onuda haketmediğim halde yendim adamın hakkıydı maç bundesligadan iyi bir cam önerirmisiniz arkadaşlar diego yüzünden kanser oldum adam pas atma özürlüsü boateng-kroos-mkhitaryan benim aklıma gelenler bunlar çok şut çekerim hangisini önerirsiniz yardım?başka bildiğiniz iyi cam varsa o oda olur götze çok pahalı
EA ilgilenmez onunla. Boşuna uğraşma.
div1 deyim sonunda ama üç mağlubiyet arka arkaya ve son maçta çok saçma sapan oynayan bi adam geldi onuda haketmediğim halde yendim adamın hakkıydı maç bundesligadan iyi bir cam önerirmisiniz arkadaşlar diego yüzünden kanser oldum adam pas atma özürlüsü boateng-kroos-mkhitaryan benim aklıma gelenler bunlar çok şut çekerim hangisini önerirsiniz yardım?başka bildiğiniz iyi cam varsa o oda olur götze çok pahalı
Originden arkadaş nasıl ekleniyor yardımcı olur musunuz?
Dogrusunu anlatmadim bakalim nediycekler..gecen sene Fifa points vermislerdi ama o zaman gerçekten madurdum