FIFA Ultimate Team

diego kadar mal bir oyuncu varmıdır acaba yada jovetic kadar mükemmel bir oyuncu? adam manCityde oynamıyor maşallah oyunda bir yapmışlar adamı tutamıyorsun üç maçtır yeniliyorum iyice sinirlendim blackovskiyi gönderdim diegoyuda göndercem böyle rezil topçularla olmuyor mkhitaryanı alcam wf 5 miş

Olurmu Mesut 15k coins rahat kayibim var..

IF Hazardimi yanlislikla quick sell yaptim dedim :D bakalim nediyecekler..

Girer bakarlar herhalde? Hahahah. 15 k neki. Ben sana veriyim 15 k zaten şimdi ilk kez 16k param oldu oyuna başlayalı kendimi zengin hissediyorum :D

Girer bakarlar herhalde? Hahahah. 15 k neki. Ben sana veriyim 15 k zaten şimdi ilk kez 16k param oldu oyuna başlayalı kendimi zengin hissediyorum :D

Hahahha 263k param vardi.. simdi 250 k da felan olacagim iste ama zoruma gitti.. :D

Nasil girip bakacaklar ki? zannetmiyorum bakalim nasil geri donus yapacaklar..

Geçen sene ben IF Inleri satmistim yanlislikla.. Bunlara twit attim, hesabima 2000 fifa points eklemisler.. pack kasmistim baya bi..

Hahahha 263k param vardi.. simdi 250 k da felan olacagim iste ama zoruma gitti.. :D

Nasil girip bakacaklar ki? zannetmiyorum bakalim nasil geri donus yapacaklar..

Geçen sene ben IF Inleri satmistim yanlislikla.. Bunlara twit attim, hesabima 2000 fifa points eklemisler.. pack kasmistim baya bi..

Oha sana geri dönüş yapınca haber et de bakamiyorlarsa ben de mail atayım :)

div1 deyim sonunda ama üç mağlubiyet arka arkaya ve son maçta çok saçma sapan oynayan bi adam geldi onuda haketmediğim halde yendim adamın hakkıydı maç bundesligadan iyi bir cam önerirmisiniz arkadaşlar diego yüzünden kanser oldum adam pas atma özürlüsü boateng-kroos-mkhitaryan benim aklıma gelenler bunlar çok şut çekerim hangisini önerirsiniz yardım?başka bildiğiniz iyi cam varsa o oda olur götze çok pahalı

div1 deyim sonunda ama üç mağlubiyet arka arkaya ve son maçta çok saçma sapan oynayan bi adam geldi onuda haketmediğim halde yendim adamın hakkıydı maç bundesligadan iyi bir cam önerirmisiniz arkadaşlar diego yüzünden kanser oldum adam pas atma özürlüsü boateng-kroos-mkhitaryan benim aklıma gelenler bunlar çok şut çekerim hangisini önerirsiniz yardım?başka bildiğiniz iyi cam varsa o oda olur götze çok pahalı

Para yeterse İlkay, yetmezse Boateng veya Mkhi

kros

[attachment=4361:uploadfromtaptalk1382975471651.jpg]

Tavsiyesi olan?

Jovetic'den vazgeçtim şimdilik Remy süper gidiyor.

O kadar param yok o yüzden tavsiyelerde fazla uçmayin.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1382975471651.webp
    uploadfromtaptalk1382975471651.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 46
Yeni yedek kadrom:

Q4rbX4f.jpg

üç tane paket açtım en iyi oyuncu liverpool dan skrtel çıktı sevindim üç dört k eder dedim meğerse bedeva gidiyormuş

arkadaslar soyle ispanyali tavsiye ettiginiz oyuncu varmi mevki fark etmez her turlu lazim hepsinden 15-20 bin arasi oyuncu varsa iyi olur

Geri
Üst Alt