FIFA Ultimate Team

Coca cola reklami bence.

Ufacik bebelerde fifa points neariyor.. Bide cok acik coca colayi gozumuze sokuyorlar

Babası almıştır. Coca Cola bu kadar dandik bi viral reklam yapmaz, bu video max 15bin kişiye ulaşır. Coca Cola'yı gözümüze sokmaları çocukların hıyarlıkları.

Hayır Messi çıkıyor tamam yanında da Bayern'den bir adam çıkmış 85 overallı.

Yalnız düşündüm de... WebApp'teyken çıkan oyuncuları tutsaymışım iyi para yaparmışım max fiyatlara sattığımda.

400 Hazard, 280 Yaya, 40 Alaba, 80 Suarez... 800bin nerden baksan. Şu anda muhtemelen takımları satsam 600binim olur.

Fifa 13'e girdim biraz önce, ne iğrençmiş kartlar öyle ya. Menü falan da...

Ben de Habib yüzünden son 2 günde 80k harcadım packlere. :D 15'i falan geri geldi. :D Schweinsteiger diyor, Alves diyor...

Bizde yalan yok kocum :D satilmiyor ama :D adam ronaldoya tunel kazdi be ayip

[attachment=4369:ImageUploadedByTapatalk1382996032.566739.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1382996032.566739.webp
    ImageUploadedByTapatalk1382996032.566739.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 74
Eto'o çift forvette akıyor. Neydi o Suarez hırtosu ya. Eto'o 9maç 12 gol. Beni tekrardan Div4e çıkardı:D

messinin çıkması anormal durum zaten bizim gibi fakire fukaraya çıkmaz niye çünkü fifa pointsimiz yok ea açıkca diyor yatır oyuna para al iyi futbolcuları bu kadar basit bu arada bu division 1 baya zor maşallah robben ribery gördüm onları gördükçe benim kadroya baktım soğudum oyundan bizde shaquriyle felan uğraşak benim roben ribery biriktirmemde imkansız paket açıyorum bundan sonra şansımı deniycem elbet bir paket yüzümüze bakar

Bugun öglen 19500 coinsa aldigim Sneijderi İF diye.

Az once 19250 coinsa sattim ve rahatladim

pyretutu.jpg
m

Adamin degeri 1500 coins ps3 te

crespo demek istiyorum ne topcuydu be la keşke ronaldoda olsaydı el fenemeno ah ah ne iyi olurdu:(

Geri
Üst Alt