FIFA Ultimate Team

Ribery'den bahsediyorsun Talha dünyada Ribery tarzinda hizli topcu fazla degil, koreliler resmen oyun ile dalga geçmis

Ya izlememişsin ki adamı. :D Bence de abartıdır da 2 golünü buldum, herif hızlı görünüyor.

Bu sitede o kadar gezerim burayı yeni keşfettim. Kartta istediğin yere tıklayıp değiştirebiliyorsun çok zevkli :D

https://www.futhead.com/14/players/customize/

PC'dekiler oyunun içindeki oyuncu resimlerini de değiştirebiliyor bu arada, aklıma gelmişken söyleyeyim. Mesela Bruma'nın resmini değiştirebilirsin. Çok uzun iş değil. Tabi sadece sen göreceksin, orası ayrı :D

@Orhan ÇERTÜRK ben golddan aşağı kadro kurmam. Silver'da hangi statin kaç olması iyidir falan bilmem yani. :D Belki öylesine kurarım ama.

Ya şu üstteki kadrodaki bronz forvet

90 acceleration

90 sprint speed

82 agility

85 jumping

77 strength

yani vuruş sorunu olabilir ama 50 tane pozisyon bulur bu abi 1'ini atar herhalde

PC'dekiler oyunun içindeki oyuncu resimlerini de değiştirebiliyor bu arada, aklıma gelmişken söyleyeyim. Mesela Bruma'nın resmini değiştirebilirsin. Çok uzun iş değil. Tabi sadece sen göreceksin, orası ayrı :D

nasıl oluyor o yav

o editörde şöyle şeyler yapıyorum sıkınca asdadas

[attachment=4405:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
nasıl oluyor o yav

o editörde şöyle şeyler yapıyorum sıkınca asdadas

Ekli dosyayı görüntüle 7485

Şöyle:

You'll need...

paint.net (it's to save png's in a dds format for Fifa, normal paint will not work.)

File Master 14

Half a brain cell

You can find the links for these via google.

The image size for the png has to be 128x128 pixels, You can create this in photoshop yourself if you like.

1. Open the png file in paint.net

2. Save in .dds format

3.Rename the file to the letter "p" followed by the id. For Drogba it would be p31432.

You can retrieve each player id by searching them on futhead, right clicking the mini face and opening image in a new tab and the ID should then appear in the adress bar. You have to open the mini image, the id you see on the main player page is wrong. You'll only see the correct id by opening the players image in a new tab.

For example

ANSXYOg.png

3. Copy the .dds file into Program Files\Origin Games\FIFA 14\Game\data\ui\imgAssets\heads

4. Open File Master 14

5.Click on tools and then regenerate. At the bottom it will say Regenerating bh... and will stop responding for a short while. When it's complete it will say ready. :)

Now you will have your new mini face in game.

X8RxZjw.jpg

Please don't spam me with endless requests. :)

Here's a complete pack for LFC which I did like a week or 2 ago...

gbLERv2.png

you will need'ten sonrasını okumadım yine de sağol faydalanmak isteyen bakar :D

kolay bişey sandım ne bileyim :D

UT'deki en büyük problem bekler aga ya adam gibi bek yok beksiz de olmuyor adam gibi taktik, İngiltere ligini fesh edeceğim yine Alman ligine döneceğim galiba

koskoca ea nin yaptigina bak ne bakimi arkadas bu sabah denedim giremedim simdi denedim daha yok cok dandik bu origin sistemi daha onceleride oluyormuydu boyle bisey ilk defa rastliyom bu bakim olayina 1 ay anca oldu oyun cikali bu kadar uzun sureli bakim neyin nesidir

koskoca ea nin yaptigina bak ne bakimi arkadas bu sabah denedim giremedim simdi denedim daha yok cok dandik bu origin sistemi daha onceleride oluyormuydu boyle bisey ilk defa rastliyom bu bakim olayina 1 ay anca oldu oyun cikali bu kadar uzun sureli bakim neyin nesidir

PS3'tede bakim var ;s

Server bakımı gerekli bir şey yahu. World of Warcraft'da bile her hafta 1 defa oluyor ki adamlar bu işin ustası olabilecek en üst noktası :)

Yazıyordu dünden beri şu kadar saat sürecek diye de hatırlamıyorum. 3-4 haftada bir olur normal.

CAM için İlkay tuhaf geliyor bana kaldı ki İlkay da pahalı.

KP Boateng belki?

Kimya :D

Özgür abi Nasri yerine Cazorla demiş, olabilir ama CDM'lerin de oyun kurabilir, ki ikisi de H/M. En azından birini M/M veya M/H yap derim. Sandro, Essien, Fellaini, Leiva uygun.

Richards'ı da 5 (7) kimyada CB oynatma derim, ki zaten kısa Jumping'i 500 de olsa genelde boy daha önemli. 3-5-2'de ortadaki CB ağır olsa problem olmaz bu arada. Bütçe uygunsa oraya Vidic'i koyup Cahill'i sağa çekebilirsin. Forvette de Jovetic'in yanına bi pivot iyi gider Negredo, Dzeko, Osvaldo, Bony tarzı. Osvaldo ve Bony'yi öneririm H/M olduklarından. Benteke de olabilir her ne kadar M/M olsa da :D

Gerisi iyi ama sola Schürrle daha iyi olabilir Özgür abinin dediği gibi.

Hep oluyordu. Normal bisey. Twitter'larında duyuruyorlar önceden.

https://www.worldtimebuddy.com/even...b57b-2302-ad84-0566-14fc158b7483&sf18891707=1

Bu saatler arası bakım.

Geri
Üst Alt