FIFA Ultimate Team

gaingold.com

size pahali tabi :D

Şansına mı denk gelmiş peki yoksa şu anda fiyatlar öyle mi? Normalde 5-8 arası.

Valla bir tane daha görmüştüm 14.000 coinse giden ama onun dışında hep 5000 6000 civarıydı ben de 5000 ucu açığa koydum 16.100 e gitmiş işte

Online turnuva kısmında mı? Kazanınca pre gold pack mi veriyo? Her seferindemi bi kerelikmi?

herseferinde tabikide

o yüzden online maçlarda div yada turnuva en mantıklısı

bir ara boş boş online fut da takıldım ne div oynadım ne turnuva... o kadroyu kurarsan silver turnuva var ona gir keyfine bak

herseferinde tabikide

o yüzden online maçlarda div yada turnuva en mantıklısı

bir ara boş boş online fut da takıldım ne div oynadım ne turnuva... o kadroyu kurarsan silver turnuva var ona gir keyfine bak

u2m4l.jpg

Kurdum kanka başlarınada Solskjaer reizi getirdim akşam turnuvaya dalarım artık ;)

FIFA kariyerimi bitirecem herhalde fenerbahce adlı takımdan ilk yarıda 6 tane yedim oyunu silebilirim. :D

Bu FUT artik iyice uyuz ediyor. Sirf zayif kadrom var diye eminim. Her mac en az iki kez direklere takilmaktan biktim. 20 sut atiyorum ortalik 4 giriyor, rakip 2-3 kez gelip maximum gol atabiliyor. Sacmalik adeta sacmalik.

Belkide dedigim gibi kadro digerlerine göre zayif oldugu icin olabilir, özellikle savunma bölgesi. Olacak is degil ya, kazadigimiz halde sevinemiyoruz resmen su sacmaliga.

Su turnuvayi bitirdikten sonra oynamam belkide.

Bu arada turnuva da olan rakiplere bir soru; Ne ara müthis üst düzey kadro kurdunuz gercekten merak ediyorum. En zayif kadro bendemi yahu

Geri
Üst Alt