FIFA Ultimate Team

Bronze forvetim muazzam yahu 6 maçta 5 gol 4 asist :D

6 maç kala 1 puanda olduğum 4. ligde ligde kalmamı sağladı bu kadro. Öbür kadroda yüz binlerce coinlik adamlar var bunlar da görüyor aynı işi :D

Bronze forvetim muazzam yahu 6 maçta 5 gol 4 asist :D

6 maç kala 1 puanda olduğum 4. ligde ligde kalmamı sağladı bu kadro. Öbür kadroda yüz binlerce coinlik adamlar var bunlar da görüyor aynı işi :D

Kore kadrosumuydu senin takım, zahmet olmazsa paylasirmisin kadronu:)

♧tapatalk♧

Bu oyunu nasil bu kadar oynayabiliyorsunuz helal valla. FUT 12 ve FUT 13 sabah aksam oynayan biri olarak (level 89) Oyunu 3 haftadir oynamiyordum dün bir kac mac yaptim neden oynamadimi anladim. O kadar rezil bir oyun ki, hatalari saymakla bitmez. Havadan uzun arapasi disinda hücum yapan rakip yok. Gercekcilik bakimindan 0. Umarim PES icin yeni bir firsat olur ve tekrar yükselise gecerler. FIFA 09'dan beri her sene üzerine koyarak gitmisti. Bu sene fena batirdilar.

PES'ten cacık olmaz Ultimate Team modu Fifa'da olduğu sürece. Ama oyun bence de berbat. FUT13 her ne kadar pace odaklı olsa da pas oyununu uygulamak daha kolaydı. Bu oyunda ise ping pong oynuyor gibi top bi oraya bi buraya, kim şanslıysa o gol atıyor. Yediğim gollerin %90'ı, attığım gollerin %40'ı şans eseri. Bi de high pressure olayı berbat, 80+ pace oyuncuları doldurup 100 aggression, 100 pressure yapıp kazanmayı marifet biliyorlar. Tamam, oyun kazanmak üzerine ama zevk almak daha önemli olmalı.

Acaba problem gerçekten bende mi diye son zamanlar da iyice düşünüyordum. Yalnız değilmişim. Hiç elim gitmiyor oyuna.

Dur bakalım ne yapacağıma bir karar vereyim düşünürüz dostum :D

IF'leri hemen elden çıkarayım mı @Talha Küllü ? Düşer muhtemelen fiyatları

Aynen, IF'lerin fiyatları ilk günler yüksek olur.

haaa ben premieri yeni yapicagin kadro sandim

yoksa tabiki iyi squad marcelolu olan

Defans çok sağlamdı yalnız, söylemeden edemeyeceğim. Pace'in düşük olması yüzünden 1 kez gol yedim sadece.

Ya Korea silver ya da BPL silver kuracağım, sırf Wanyama-Medel (CDM/CM) ikilisi aklımı çeliyor

Sung'u bulamamıştım ben markette satılık yoktu :) İyi olmuş ama kaleci hakkaten başa bela yahu zaten bu kadroyla pozisyon buluyorsun devamlı ama gol atmak sıkıntı yine de atıyorsun tabii o kadar pozisyon bulunca. Ama adam orta sahadan vuruyor kaleyi tuttuğu anda gol oluyor. Ben dayanamayıp gold kaleci koydum.

Geri
Üst Alt