- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Ben yakalamak istemiyorum kaçmasınlar istiyorum
kaciyo adamlar istersen berlin duvarini or rakip l1 ucken yaptimi adam kacacak 2 * 2 = 4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yakalamak istemiyorum kaçmasınlar istiyorum
Gel de oyuna sövme.
1-0 öndeyim, full Bundesliga kadrosuna karşı. Kadro şu:
IF Lewa
Ribery-Götze-Robben
Schwe-İlkay
IF Alaba-Dante-Hummels-Piszcek
Neuer
Adamın ID'si tikitaka da hep pas yapıyor, uzaktan şut çekiyor hıyar. Gittim gol attım (bikaç tane de önemli pozisyon kaçırdım), maçın sonu artık. Rastgele bi orta yapıyor, Ramos topu uzaklaştırıyor, "maç bitti" derken hakem penaltı noktasını gösteriyor. Sebebi de şu (ilk saniye, daha öncesini göstermiyor, normalde itirazları göstermez):
https://www.easports.com/fifa/footb...profile/media/PC/kktalha/2014/video/175792384
Oyun mekaniklerinin saçmalığı, Marcelo orda duruyor, Ribery zıplıyor Marcelo'nun kafasına sırtı denk gelip düşüyor (veya Marcelo Ribery'ye kafa atıyor gerekliymiş gibi) ve penaltı.Dakika 90. Penaltı da değil aslında ama işte...
Resimler:
![]()
![]()
Lewandowski penaltıyı kullanıyor, doğru yere zıplıyorum ama kurtaramıyorum.
Script veya her neyse adı, o değilse ne bu?
Bugün zaten 4-5 maç oyuncularım Servet Çetin gibiydi, top süremez, hantal, kazık gibi... 2-3 saat ara verdim, geri girdim takım fişek gibi, normalde olması gerektiği gibi. Bıktım artık bu olaydan, adam gibi oyun yapıp müşteriyi memnun edeceklerine 5-10 yaşındaki bebeler de kazansın diye saçma saçma senaryolar.
/rant
kaciyo adamlar istersen berlin duvarini or rakip l1 ucken yaptimi adam kacacak 2 * 2 = 4
Kabullenmek is te mi yo rum![]()
LB+Y'ın çözümü =
![]()
Henüz denemedim, deniycem
olm o custom tactics'i maçta uygulamanın klavyede karşılığı yok ha
bence lb-y ve high pressure abusingi çözmek çok zor değil ama şu orta kafa gol sinir bozucu
ezik rakiplerin çizgiye ineceğini bildiğimden beki çok önceden koşturup topa müdahele ediyorum ama bi şekilde top yine önlerinde kalıyor ve açtığı orta gol oluyor
lanet bir şey ama yılmayacağım
Çeptalk
= ultra defensif oyna onu da istemiosan oynama cokda tin
Yalnız Diego çok iyi ama Aubamayeng'i hiç kullanamıyorum![]()
bundesliga kadrosu iyide sol açığa adam alayım desen oyuncu yok. biri 3-5k elia var birde 200-250k reus var arada uçurum.