FIFA Ultimate Team

Gel de oyuna sövme. :)

1-0 öndeyim, full Bundesliga kadrosuna karşı. Kadro şu:

IF Lewa

Ribery-Götze-Robben

Schwe-İlkay

IF Alaba-Dante-Hummels-Piszcek

Neuer

Adamın ID'si tikitaka da hep pas yapıyor, uzaktan şut çekiyor hıyar. Gittim gol attım (bikaç tane de önemli pozisyon kaçırdım), maçın sonu artık. Rastgele bi orta yapıyor, Ramos topu uzaklaştırıyor, "maç bitti" derken hakem penaltı noktasını gösteriyor. Sebebi de şu (ilk saniye, daha öncesini göstermiyor, normalde itirazları göstermez):

https://www.easports.com/fifa/footb...profile/media/PC/kktalha/2014/video/175792384

Oyun mekaniklerinin saçmalığı, Marcelo orda duruyor, Ribery zıplıyor Marcelo'nun kafasına sırtı denk gelip düşüyor (veya Marcelo Ribery'ye kafa atıyor gerekliymiş gibi) ve penaltı. :) Dakika 90. Penaltı da değil aslında ama işte...

Resimler:

H0JL0oY.jpg

PJRZvzr.jpg

Lewandowski penaltıyı kullanıyor, doğru yere zıplıyorum ama kurtaramıyorum.

Script veya her neyse adı, o değilse ne bu?

Bugün zaten 4-5 maç oyuncularım Servet Çetin gibiydi, top süremez, hantal, kazık gibi... 2-3 saat ara verdim, geri girdim takım fişek gibi, normalde olması gerektiği gibi. Bıktım artık bu olaydan, adam gibi oyun yapıp müşteriyi memnun edeceklerine 5-10 yaşındaki bebeler de kazansın diye saçma saçma senaryolar.

/rant

Gel de oyuna sövme. :)

1-0 öndeyim, full Bundesliga kadrosuna karşı. Kadro şu:

IF Lewa

Ribery-Götze-Robben

Schwe-İlkay

IF Alaba-Dante-Hummels-Piszcek

Neuer

Adamın ID'si tikitaka da hep pas yapıyor, uzaktan şut çekiyor hıyar. Gittim gol attım (bikaç tane de önemli pozisyon kaçırdım), maçın sonu artık. Rastgele bi orta yapıyor, Ramos topu uzaklaştırıyor, "maç bitti" derken hakem penaltı noktasını gösteriyor. Sebebi de şu (ilk saniye, daha öncesini göstermiyor, normalde itirazları göstermez):

https://www.easports.com/fifa/footb...profile/media/PC/kktalha/2014/video/175792384

Oyun mekaniklerinin saçmalığı, Marcelo orda duruyor, Ribery zıplıyor Marcelo'nun kafasına sırtı denk gelip düşüyor (veya Marcelo Ribery'ye kafa atıyor gerekliymiş gibi) ve penaltı. :) Dakika 90. Penaltı da değil aslında ama işte...

Resimler:

H0JL0oY.jpg

PJRZvzr.jpg

Lewandowski penaltıyı kullanıyor, doğru yere zıplıyorum ama kurtaramıyorum.

Script veya her neyse adı, o değilse ne bu?

Bugün zaten 4-5 maç oyuncularım Servet Çetin gibiydi, top süremez, hantal, kazık gibi... 2-3 saat ara verdim, geri girdim takım fişek gibi, normalde olması gerektiği gibi. Bıktım artık bu olaydan, adam gibi oyun yapıp müşteriyi memnun edeceklerine 5-10 yaşındaki bebeler de kazansın diye saçma saçma senaryolar.

/rant

Benim kalecinin yaptığı penaltıyi hayatta görmedim. Bu penaltı bana da bir kere denk geldi. Nickim tikitaka.

Ahahahahaha

Şaka şaka.

Ama penaltı bana da denk geldi

Bundesliga kadrosuyla üst üste 4 maç kazandıktan sonra 5.maç tek kale oynamama rağmen saçma bir kafa golüyle yenildim. Resmen maçı kaybedeyim diye uğraştı ea, bütün şutlar ya direk ya kalecide... Biraz ara vereyim en iyisi.

Yalnız Diego çok iyi ama Aubamayeng'i hiç kullanamıyorum:(

bence lb-y ve high pressure abusingi çözmek çok zor değil ama şu orta kafa gol sinir bozucu

ezik rakiplerin çizgiye ineceğini bildiğimden beki çok önceden koşturup topa müdahele ediyorum ama bi şekilde top yine önlerinde kalıyor ve açtığı orta gol oluyor

lanet bir şey ama yılmayacağım

Çeptalk

ps3te c. tactic tarzi dalgalar yapmiyolar pek sanirsam

bence lb-y ve high pressure abusingi çözmek çok zor değil ama şu orta kafa gol sinir bozucu

ezik rakiplerin çizgiye ineceğini bildiğimden beki çok önceden koşturup topa müdahele ediyorum ama bi şekilde top yine önlerinde kalıyor ve açtığı orta gol oluyor

lanet bir şey ama yılmayacağım

Çeptalk

cok dogru +7

ortalar daha pis

Lloris ve Cech konusunda henüz karar veremedim. Cech'e pek olumlu bakamiyorum. Bir yandan Hart ile devam etsem sorusu kafamda, bir yanda FIFA 13 hayalim Lloris..

Yalnız Diego çok iyi ama Aubamayeng'i hiç kullanamıyorum:(

Derken son maç 4 gol attı:)

6-3 olunca kaçtı çocuk:)

Bundesliga kadrosu benim gibi paslı oynayanlar için daha iyiymiş, İtalyan kadrosuyla bu kadar rahat gol atamıyordum...

bundesliga kadrosu iyide sol açığa adam alayım desen oyuncu yok. biri 3-5k elia var birde 200-250k reus var arada uçurum.

Geri
Üst Alt